Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατάκολο: Απρόοπτες «φουρτούνες» στο Λιμενικό Ταμείο | Ειδησεις Πάτρα νέα
Κατάκολο: Απρόοπτες «φουρτούνες» στο Λιμενικό Ταμείο | Ειδησεις Πάτρα νέα

Κατάκολο: Απρόοπτες «φουρτούνες» στο Λιμενικό Ταμείο | Ειδησεις Πάτρα νέα


«Τρικυμία» ξέσπασε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, εν μέσω περιόδου κρουαζιέρας, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κάνοντας δεκτές σχετικές προσφυγές, αποφάνθηκε ότι η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του καθίσταται «μη νόμιμη»!

Η απόφαση βασίζεται στο σκεπτικό ότι ο Δήμος Πύργου δε ζήτησε από την Τοπική Κοινότητα Κατακόλου να προτείνει μέλος στο ΔΣ, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου και για τους επιπρόσθετους λόγους ότι, «δεν κάλεσε μέλη του ΔΣ να εκφράσουν άποψη για τους λόγους της αντικατάστασής τους και η απόφαση στερείται επαρκούς αιτιολόγησης, καθώς δεν αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά».

Σχολιάζοντας την απόφαση, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δήλωσε: «Η απόφαση θα κριθεί στην Επιτροπή του άρθρου 152, όπου θα προσφύγουμε. Αν χρειαστεί, υπάρχει και το Διοικητικό Εφετείο». Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όταν τελεσιδικήσει η τυχόν εγκυρότητα της απόφασης της Αποκεντρωμένης ή όχι, τότε και μόνο θα γίνει αντικατάσταση ενός μόνο μέλους στη σύνθεση του ΝΠΔΔ.

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: