Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατάμεστο το κέντρο του Πύργου και οι καφετέριες! – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
Κατάμεστο το κέντρο του Πύργου και οι καφετέριες! - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Κατάμεστο το κέντρο του Πύργου και οι καφετέριες! – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας


Ακούστε το άρθρο
 

Πολύς ήταν ο κόσμος που έκανε την βόλτα του χθες στο κέντρο του Πύργου ή κάθισε να πιει τον καφέ του και το χυμό του στις καφετέριες της πόλης, που πριν από τις 14:00 το μεσημέρι δύσκολα έβρισκες τραπέζι για να καθίσεις.

Δυστυχώς δεν ήταν ανάλογη η κίνηση και στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, αφού σχετικά λίγοι ήταν οι πελάτες οι οποίοι εισήλθαν σε αυτά για να κάνουν έρευνα αγοράς και φυσικά να ψωνίσουν κάποιο προϊόν.

Μεγάλη κίνηση και χθες είχαν περισσότερο τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, με τις επιχειρήσεις πώλησης ενδυμάτων και υποδημάτων σίγουρα να μένουν με ένα παράπονο, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους.

Άλλωστε ακόμη και αυτοί που ψώνισαν κάτι, αυτό ήταν μικρής ή μεσαίας σχετικά αξίας και πολύ λίγες ήταν οι μεγάλες αγορές που … γέμισαν τα ταμεία των επιχειρήσεων.

Ελπίζουμε σήμερα τελευταία ημέρα όπου η αγορά θα είναι ανοιχτή πριν το Δεκαπενταύγουστο, να μπορέσουν να κινηθούν και οι επιχειρήσεις πώλησης ενδυμάτων & υποδημάτων και άλλων προϊόντων, πλην των τροφίμων, που χρειάζονται σίγουρα και αυτές μία οικονομική ενίσχυση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Άλλωστε με …αέρα δεν πληρώνεται ούτε ο λογαριασμός του ηλεκτρισμού, ούτε φυσικά οι πρώτες ύλες και ο εφοδιασμός με νέα προϊόντα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: