Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Καταργεί δημοφιλή εφαρμογή του – News.gr
Προβλήματα στη λειτουργία των Facebook, Instagram και Whatsapp – News.gr

Καταργεί δημοφιλή εφαρμογή του – News.grΓια ποιο λόγο το κάνει

Στην αφαίρεση της δυνατότητας να βλέπουν την δραστηριότητα όσων ακολουθούν αφαιρεί από τους χρήστες του το Instagram. Έπειτα από 8 χρόνια η επιλογή «following», που χρησιμοποιούσαν φανατικά πολλοί χρήστες καταργείται.

Την συγκεκριμένη εφαρμογή την έβρισκες πατώντας στην καρδούλα στο κάτω μέρος της εφαρμογής και μετά το «ακολουθείτε» στην ελληνική έκδοση του Instagram.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση καθώς αρκετοί χρήστες «έπεφταν» ψυχολογικά, βλέποντας φίλους τους να αντιδρούν σε ποσταρίσματα άλλων και όχι στα δικά τους.

Ένας άλλος λόγος που έκανε την εφαρμογή αμφιλεγόμενη ήταν ότι θεωρούταν ως η κύρια εφαρμογή που αγαπούσαν οι stalkers.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής περιεχομένου του Instagram, Vishal Shah, ο οποίος μέσω Twitter ανέφερε ότι «Δεν θέλουμε το Instagram να είναι ανταγωνιστικό, η επιλογή αυτή μπήκε το 2011, προκειμένου να ανακαλύπτεις νέο περιεχόμενο και όχι να κατασκοπεύεις τι κάνει ο άλλος».

Η καρτέλα χρησιμοποιείται από τους χρήστες, κυρίως για εύρεση νέων λογαριασμών, τοποθεσιών και hashtag, ωστόσο, συχνά ήταν ένα μέσο για να ανακαλύπτονται πράγματα που έπρεπε να μένουν κρυφά, όπως για παράδειγμα η απιστία.

Η καρτέλα θα αρχίσει να αφαιρείται από σήμερα, αλλά θα χρειαστεί ως το τέλος της εβδομάδας για να τη χάσουν όλοι οι χρήστες.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: