Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατέληξε γυναίακπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ-Covid- 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

Κατέληξε γυναίακπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ-Covid- 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

Κατέληξε σήμερα Κυριακή 67χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί και νοσηλευόταν στην ΜΕΘ-Covid 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Να σημειωθεί ότι στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Πύργου, νοσηλεύονται άλλοι 5 ασθενείς και μένει κενό ένα μόλις κρεββάτι ΜΕΘ, ενώ στην Κλινική covid νοσηλεύονται πάνω από 22 ασθενείς.

Την ίδια στιγμή εξακολουθεί να πιέζεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, από τις συνεχείς εισαγωγές περιστατικών ασθενών με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το tempo24.news η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο νοσηλευτικό Ίδρυμα έχει ώς εξής:

Αριθμοί νοσηλευόμενων 75 στην κλινική COVID, 4 στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης, 20 στη ΜΕΘ + 15 ύποπτα περιστατικά.

Η ανησυχία στο ενδεχόμενο της επόμενες ημέρες να αυξηθεί η πίεση στο Νοσοκομείο, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι προσέρχονται για νοσηλεία και ασθενείς με άλλα νοσήματα, οδηγεί σε επανασχεδιασμό της κατάστασης από της τοπικές Υγειονομικές Αρχές.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως στην περίπτωση που υπάρξει και άλλη πίεση και σε ότι αφορά περιστατικά που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ covid θα χρησιμοποιηθεί η Μονάδα του Νοσοκομείου Πύργου, ενώ εάν δεν υπάρξουν άλλα κρεβάτια στις κλινικές covid, τότε θα υπάρξουν διακομιδές από την Πάτρα στα Ιωάννινα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: