Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: Στεναχωριέμαι πάρα πολύ – Στα μάτια της βλέπω μια θλίψη
Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: Στεναχωριέμαι πάρα πολύ – Στα μάτια της βλέπω μια θλίψη

Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: Στεναχωριέμαι πάρα πολύ – Στα μάτια της βλέπω μια θλίψη«Σκέφτομαι τι μπορεί να έχει περάσει αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια»

Για την δικαστική διαμάχη που αφορούσε τη διατροφή των παιδιών τους ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε μεγάλη συμπάθεια προς την παρουσιάστρια, καθώς θεωρεί ότι η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει δύσκολα.

«Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Με την Σίσσυ μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και στα μάτια της -παρότι πηγαίνει εξαιρετικά η εκπομπή της- βλέπω μια θλίψη. Βλέπω μια θλίψη και σκέφτομαι τι μπορεί να έχει περάσει αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά της, το διαζύγιο, η μητέρα της, η πίεση, όλα…

Έφυγε η μητέρα της από τη ζωή, το στήριγμά της κι επειδή ξέρω πόσο αγαπάει τα παιδιά της και πόσο καλή μητέρα είναι και πώς τα έχει προστατεύσει όλα αυτά τα χρόνια -δεν τα έχουμε δει πουθενά τα παιδιά, είναι πολύ προσεκτική- για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να βγει αυτό στη δημοσιότητα, η κοπέλα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι εδώ», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: