Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω»
Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω»

Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω»Για το θέμα με την drag queen που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες με την ανάρτηση που έκανε στα social media για τις drag queens και την διάθεση να διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά.

«Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…». Αυτή την απάντηση δίνει σήμερα, μέσα από το Secret των «Παραπολιτικών», η παρουσιάστρια και υπεύθυνη του τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ σε όσους έσπευσαν να την αποδοκιμάσουν για την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση στα social media.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον στην εφημερίδα, αν η Κατερίνα Λάσπα ήταν κατά της τρανς κοινότητας ή των καλλιτεχνών που επιλέγουν να εκφραστούν υπέρ των δικαιωμάτων της, η ίδια δεν θα σύχναζε σε στέκια που ικανοποιούν την διασκέδαση ανδρών και γυναικών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ειδικότερα, εδώ και δέκα χρόνια, η Κατερίνα Λάσπα είχε αγκαλιάσει τις drag queens που έδιναν παραστάσεις υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο γνωστό μπαρ Κούκλες, όπου και η ίδια είχε κάνει μάλιστα πάρτι για την ονομαστική της εορτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, τέλος, η παρουσιάστρια και υπεύθυνη του τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ έδωσε επίσης αγώνα προκειμένου να πείσει τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οργανώσει στη συμπρωτεύουσα το πρώτο Pride φέστιβαλ…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: