Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατερίνα Παναγοπούλου: Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική μου ζωή
Κατερίνα Παναγοπούλου: Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική μου ζωή

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική μου ζωήΗ δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι η… παπαρατσικές φωτογραφίες την εκνευρίζουν

Ξεκάθαρη για την προσωπική της ζωής και πόσο θέλει να την διαφυλάττει από τα φώτα της δημοσιότητας εμφανίστηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου στην εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική. Δε μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου και είπε στη συνέχεια:

«Καταλαβαίνω και τη δουλειά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αυτό που με έχει προβληματίσει και δεν καταλαβαίνω είναι το να είσαι κάπου και να σηκώσει κάποιος το κινητό του να σε βγάλει μια φωτογραφία. Και οκ να σε βγάλει και να τη δείξει σε έναν φίλο του αλλά το να πάει να την πουλήσει σε ένα περιοδικό αυτό πραγματικά με ξεπερνάει».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε: «Θα προσέξω το που θα πάω και πως θα κινηθώ για να μην έχω τέτοια. Αν πάω στην Ψαρρού στη Μύκονο και πω ότι με πειράζει εντάξει, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Θα προσέξω και το πως θα συμπεριφερθώ δημόσια και το πόσο διαχυτική θα είμαι. Δε το ελέγχεις πάντα γιατί άνθρωπος είσαι αλλά θα αυτοπεριοριστώ».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: