Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καθολική στήριξη και αναγνώριση των αιτημάτων μας για «τιμητικές πινακίδες» και συνεργάτη με γνώσεις νοηματικής

Καθολική στήριξη και αναγνώριση των αιτημάτων μας για «τιμητικές πινακίδες» και συνεργάτη με γνώσεις νοηματικής

Στα πλαίσια της ενημέρωσης που αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε (τουλάχιστον για τις δικές μας παρεμβάσεις-προτάσεις), εφόσον συνεχίζετε το ΔΣ του Δήμου μας να είναι μόνο για τα μάτια και τα αυτιά των «ολίγων και εκλεκτών», σας λέμε τα εξής:

Α) Οι 2 προτάσεις μας (πινακίδες-νοηματική) που ήταν εδώ και πολλές ημέρες κατατεθειμένες στο Προεδρείο ΔΕΝ μπήκαν στην Ημερήσια Διάταξη. Σε αυτό ευθύνη έχει αποκλειστικά ο Πρόεδρος και οι προσωπικές του εμμονές. Άλλωστε αυτό το έχει δείξει πολλάκις και στο πρόσφατο παρελθόν που απαξίωσε και τις αναπτυξιακές μας προτάσεις στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Λυπηρό να μην μπορεί να διαχωρίσει τις προσωπικές του εμπάθειες με το καλό της Πόλης.

Έτσι χάνονται «εργαλεία» ανάπτυξης, που τόσο θέλει όλος ο κόσμος και η ίδια η Δημοτική Αρχή (δια στόματος Δημάρχου) και τόση ανάγκη έχει η πόλη για να ξεφύγει από τη μιζέρια. Χάνονται επειδή απλά κάποιος δεν του αρέσουν τα μούτρα μας (ξύδι).

Β) Στη προσπάθεια να μπουν προ-ημερησίας, φυσικά έψαξε πάλι για δικαιολογίες του τύπου «δεν είναι κατεπείγον» (ενώ δεν τις έκρινε ούτε για την Η.Δ), αλλά το κύρος της συνεδρίασης το έσωσε (πάλι) ο Δήμαρχος που συμφώνησε και είπε ότι θα πραγματοποιηθούν. Το ίδιο έκρινε και σύσσωμη η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση. Περιμένουμε λοιπόν να ενταχθούν (σύμφωνα με τα λόγια του Δήμαρχου) σε αμέσως επόμενο Δ.Σ και να υπερψηφισθούν, ώστε να υλοποιηθούν σύντομα.

Το έργο των τιμητικών πινακίδων θα στηριχθεί στην ώριμη και έτοιμη μελέτη που υπάρχει, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών και ο κ. Βασίλης Παναγόπουλος που γνώριζε τη μελέτη.

Σε κάθε περίπτωση (για να γνωρίζει ο κόσμος) το «κατεπείγον» ΔΕΝ το κρίνει κανένας Πρόεδρος. Το κρίνει η ψήφος του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κάθε θέμα που θέλει να φέρει ο οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος. Αλίμονο μας εάν η αρχή ενός ανδρός, αποφάσιζε τι είναι σωστό ή όχι να συζητηθεί σε αυτή (και σε κάθε) Πόλη.

Υ.Γ. Πολύ άτιμο πράγμα να δηλώνεις «δημοκράτης» και να συμπεριφέρεσαι ως μονάρχης…

Υ.Γ.2. Ως πότε θα σώζει τη τιμή του Δ.Σ ο Δήμαρχος, είναι μια απορία για εμάς. Η Δημοτική Αρχή 3 ημέρες πριν γιόρταζε τη μάχη του Πύργου και ο Πρόεδρος της 3 ημέρες μετά απαξίωνε την πρόταση για τιμητικές πινακίδες (τραγικό).

Υ.Γ.3. Ο σεβασμός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Προς το παρόν κάποιος(οι) έχουν κερδίσει απλά την απαξίωσή μας.

Υ.Γ.4. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τα θέματα του επόμενου Δ.Σ και εάν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις του Δημάρχου.

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ- για το ΔΣ της 7/4/2021.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: