Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κατιάνα Μπαλανίκα: Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες τα παράτησα όλα
Κατιάνα Μπαλανίκα: Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες τα παράτησα όλα

Κατιάνα Μπαλανίκα: Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες τα παράτησα όλα

«Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Πολλά με έπνιγαν»

Για την απόφασή της να αποσυρθεί πρόωρα από την υποκριτική μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την πορεία της στο θέατρο, αλλά και το κεφάλαιο «Γιώργος Μαρίνος».

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό» παραδέχεται η Κατιάνα Μπαλανίκα και πρόσθεσε «Γιατί να το εξηγήσω μέσα μου; Να κάτσω και να αναπολώ ποιος, τι και γιατί; Έτσι αισθανόμουν.

Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα ‘χω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω, γιατί αν τα πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω… δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει όταν τους λες τον λόγο που φεύγεις ή που δεν μπορείς άλλο ή που δεν σου αρέσει αυτό. Σου λένε κάτι μπούρδες».

Τι συμβαίνει με το Γιώργο Μαρίνο

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Μαρίνο και την κατάσταση της υγείας του.

«Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο.

Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν την πρόταση τα παιδιά, ο Κώστας Αρζόγλου, είχα ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο και τους είπα όχι. Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή, κάναμε εκεί μέσα επιθεωρήσεις», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: