Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δυτικής Αχαΐας για περιφερειακή ανάπτυξη – Πολιτική Προστασία ΦΩΤΟ | Ειδησεις
Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δυτικής Αχαΐας για περιφερειακή ανάπτυξη - Πολιτική Προστασία ΦΩΤΟ

Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δυτικής Αχαΐας για περιφερειακή ανάπτυξη – Πολιτική Προστασία ΦΩΤΟ | Ειδησεις


Με μεγάλη επιτυχία πραγατοποιήθηκε η εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Δυτικής Αχαΐας, με θεματικές ενότητες, την «Συμβολή της ΠΔΕ στην περιφερειακή ανάπτυξη και στην επιτάχυνση των επενδύσεων προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών» και την «Πολιτική Προστασία, Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς».

Στην Κάτω Αχαΐα ήταν αθρόα η προσέλευση και συμμετοχή φίλων, μελών και στελεχών της παράταξης, με κεντρικούς ομιλητές, τον Φωκίωνα Ζαΐμη, (αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας – Έρευνας – Καινοτομίας) και την η Έφη Γιαννιά (αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ. 0 τ. Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας ΠΔΕ, ειδικευθείσα στις ΗΠΑ στη Διαχείριση Κρίσεων και τις Διαπραγματεύσεις – πολιτευτή). Χαιρετισμό απηύθυναν, οι πρόεδροι, της ΔΕΕΠ Αχαΐας Α. Κουνάβης, της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Βασίλης Παναγόπουλος, της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αχαΐας Γιώργος
Παπαδημητρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας (τ.πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο) Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος και ο πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Διασωστών – Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας Γεράσιμος Παναγόπουλος.

Παρευρέθηκαν τα στελέχη της ΔΕΕΠ Κώστας Ρηγόπουλος, Έντζη Σταματάκη, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου και Ρήγας Θανασάς και τίμησαν με την παρουσία τους οι: Βασίλης Καρβουνιάρης (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας), Κώστας Ντεμίρης (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας), Διονύσιος Γκοτσούλιας (πρώην δήμαρχος Δύμης), Ηλίας Καμπέρος, (δημοτικός σύμβουλος) Δημήτρης Μπαρμπούνης (συντονιστής ΣΕΑΔΕ), Θεώνη Κελάμη (πρ πρόεδρος Κάτω Αλισσού) και Σοφία Πανίτσα (πρόεδρος Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραλίας Λακκόπετρας)

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία της ΟΝΝΕΔ, με πληθώρα μελών από την περιοχή, καθώς παρευρέθηκαν: ο αν.Γραμματέας της ΚΕ Σταύρος Σταυρόπουλος, ο αν. υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας Αλέξης Καλογριόπουλος, η υπεύθυνη Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ΠΣ Ξένια Σοφιανού, ο υπεύθυνος Δικαιοσύνης Αχαΐας Ηρακλής Συνοδινός και το μέλος της ΚΕ Στάθης Τετράδης.

Κάτω Αχαΐα: Εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δυτικής Αχαΐας για περιφερειακή ανάπτυξη - Πολιτική Προστασία ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για τη στήριξη στην Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐα και δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εγκαινίων των νέων της γραφείων.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: