Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Καυγάς Λιάγκα-Σκορδά για την ταινία “Ξεπαρθενών”: «Το πρόβλημα σου είμαι πάλι εγώ;»
Καυγάς Λιάγκα-Σκορδά για την ταινία “Ξεπαρθενών”: «Το πρόβλημα σου είμαι πάλι εγώ;»

Καυγάς Λιάγκα-Σκορδά για την ταινία “Ξεπαρθενών”: «Το πρόβλημα σου είμαι πάλι εγώ;»Το φιλμ μικρού μήκους έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με την ενόχληση της Φαίης Σκορδά για τον όρο «τσόντα» που χρησιμοποίησε αναφερθείς στην ταινία «Ξεπαρθενών».

Ειδικότερα, στην εκπομπή συζητούσαν για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Ξεπαρθενών» που απεικονίζει ζευγάρι ανδρών να κάνει σεξ στην Ακρόπολη και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι πρόκειται για μια «αντίδραση» των δημιουργών που «είναι νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και “τα γράφουμε όλα, κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα”».

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «την πρόθεση (σ.σ. των δημιουργών) δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ» και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος;

Φαίη ΣκορδάΕίπαν τη λέξη τσόντα τα παιδιά αυτά;

Γιώργος Λιάγκας: Όταν υπάρχει σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντα; Πώς να το πούμε; Ταινία πορνό. Σε έθιξε το «τσόντα»; Πορνό. Είναι ταινία πορνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη;

Φαίη Σκορδά: Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ αλλά δεν αλλάζει κάτι με το να το πω 100 φορές.

Γιώργος Λιάγκας: Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: