Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΚΚΕ για μυστική τριμερή Βερολίνου: Το παζάρεμα νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της τουρκικής επιθετικότητας
ΚΚΕ για μυστική τριμερή Βερολίνου: Το παζάρεμα νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της τουρκικής επιθετικότητας

ΚΚΕ για μυστική τριμερή Βερολίνου: Το παζάρεμα νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της τουρκικής επιθετικότητας


«Η συνάντηση εκπροσώπων της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης στη Γερμανία, με τη διαμεσολάβηση και τη συμμετοχή εκπροσώπου της γερμανικής προεδρίας, είναι μέρος επιλεγμένων κινήσεων, προσαρμοσμένων στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα των μονοπωλίων, για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και θαλάσσιων ζωνών της Αν. Μεσογείου», αναφέρει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του.

Επικίνδυνο παζάρι

Όπως επισημαίνει, «επί της ουσίας, μέσα από «μυστικές» ή «φανερές» διαπραγματεύσεις νομιμοποιούνται τα τετελεσμένα της τουρκικής επιθετικότητας και προωθείται το παζάρι που έχουν στήσει η ΕΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τις αστικές τάξεις και τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας. Το παζάρι είναι επικίνδυνο και συμπεριλαμβάνει ελληνικά εδαφικά – κυριαρχικά δικαιώματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα που αποσιωπούν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα».

Ποιοι θα διαδεχθούν την Ανγκελα Μέρκελ – Ξεκίνησε η κούρσα για την αντικατάσταση της Σιδηράς Κυρίας Επαγρύπνηση

«Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει γιατί ευθύνεται για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και την εμπλοκή της χώρας στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, χειροκροτεί τις επιλογές τους, στηρίζει τα συμφέροντα της αστικής τάξης και σπεκουλάρει, στο πλαίσιο του δικομματικού καυγά, για τον αποπροσανατολισμό του λαού», προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει:

«Οι λύσεις που σχεδιάζουν και υλοποιούν τα ευρω-ατλαντικά επιτελεία, με τη συμμετοχή των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Τουρκίας, στρέφονται κατά του λαού μας και των λαών της περιοχής. Οι εξελίξεις προειδοποιούν και επιβάλλουν λαϊκή επαγρύπνηση».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την τριμερή συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας – Γερμανίας https://t.co/rmuyiKJOTU

— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) July 15, 2020

Πηγή ΑΜΠΕ

«Παζλ» με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά για να ελεγχθεί η χώρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: