Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Κλείδωσε» η περιοδεία και η κεντρική ομιλία Λοβέρδου στην Ηλεία για τις 2 Νοεμβρίου

«Κλείδωσε» η περιοδεία και η κεντρική ομιλία Λοβέρδου στην Ηλεία για τις 2 Νοεμβρίου


Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη περιοδεία του Ανδρέα Λοβέρδου στην Ηλεία, υπό την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Ο κύριος Λοβέρδος θα βρεθεί και πάλι στο Νομό, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι αφιέρωσε τέσσερις ημέρες στην Ηλεία, κατά τις οποίες συναντήθηκε σχεδόν με το σύνολο των υποστηρικτών του, αλλά και με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της νέας περιοδείας του, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις περιοχές και τα πρόσωπα που θα επισκεφτεί, αφού πρέπει να έχουν έναν συμβολικό χαρακτήρα εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του Δεκεμβρίου. Αυτό που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι η επίσκεψή του θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή προεκλογική ομιλία, δίχως να έχει μέχρι σήμερα επιλεγεί ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί.

Για τις λεπτομέρειες της επίσκεψης Λοβέρδου και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της περιοδείας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στην Ηλεία ο στενός του συνεργάτης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Στέφανος Μιχαλάκος, ο οποίος θα συναντηθεί και με τα άτομα του στενού πυρήνα των υποστηρικτών του πρώην Υπουργού στο Νομό.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: