Κλεονίκη Γκουβίτσα: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κλεονίκη Γκουβίτσα: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!»
Κλεονίκη Γκουβίτσα: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Κλεονίκη Γκουβίτσα: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!»


Περισσότερο ξεκάθαρη από κάθε άλλη φορά όσον αφορά τις προθέσεις της για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023, εμφανίστηκε με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η έγκριτη νομικός και υποψήφια δήμαρχος Ήλιδας Κλεονίκη Γκουβίτσα, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι πρότινος φημολογίες και αναφέροντας τους λόγους που την οδηγούν στη ενεργή συμμετοχή της με τα κοινά και τη διεκδίκηση των ηνίων του δήμου.

Στην ανάρτησή της με τίτλο «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!», η κ. Γκουβίτσα μπαίνει ανάμεσα στους υποψηφίους που έχουν ήδη δηλώσει παρών για τις εκλογές του 2023 και προετοιμάζεται για ένα δυνατό προεκλογικό αγώνα με στόχο το καλύτερο για το δήμο της, όντας η πρώτη γυναίκα δήμαρχος για την Ήλιδα. Ειδικότερα, στην ανάρτηση της ανέφερε: «Δεν είναι λίγοι αυτοί που με πλησιάζουν και με ρωτούν και μου ζητούν να αιτιολογήσω το γιατί θέλω να συνδράμω τον τόπο μου, τον τόπο που μεγάλωσα, τον τόπο που εργάζομαι, τον τόπο που επέλεξα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Πολλές οι ερωτήσεις που μου θέτουν, πολίτες αλλά και δημοσιογράφοι, οι οποίες αφορούν την απασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης.

Πολλά τα θέλω (όχι τα πρέπει). Πολλά αυτά στα οποία πονάει ο τόπος τούτος αλλά πολύ μικρή η θέληση. Από πού να αρχίσει ένας άνθρωπος και που να τελειώσει. Θυμάμαι τον παππού μου, τον υπέροχο αυτό άνθρωπο που έφτιαχνε τα μηχανάκια και τα ποδήλατα όλου του νομού, όταν εγώ, ήμουν πιτσιρίκι και όλα φάνταζαν τεράστια στα μάτια μου. Θυμάμαι να μου λέει, ότι ο τόπος μας, είναι ευλογημένος και πολλά υποσχόμενος, αλλά δυστυχώς υστερεί σε ηγέτες. Δεν καταλάβαινα τότε τι ακριβώς εννοούσε.

Τώρα πλέον, που κατανοώ το πνεύμα του, όπως και το πνεύμα των γονιών μου που αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις για τον τόπο αυτό, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον της πόλης μου, διότι, εδώ ζω, εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου, εδώ σκοπεύω να γεράσω αλλά και εδώ θέλω να επιστρέψουν τα παιδιά μου μετά τις σπουδές τους.

Παρακολουθώ την Πόλη μας αλλά και τα χωριά μας, να αλλάζουν καθημερινά προς το χειρότερο και νιώθω ότι επιβάλλεται να ασχοληθώ μαζί της, είτε ως πρώτη είτε ως τελευταία Πολίτης, συμβάλλοντας με τις δυνάμεις μου στην ανατροπή αυτής της κατηφορικής πορείας.

Σε αυτή μου την προσπάθεια ,θέλω να προκαλέσω και να προσκαλέσω την γενιά μου , η οποία είναι στο περιθώριο, με ευθύνη επαγγελματιών Πολιτικών, τα τελευταία 30 χρόνια, να αναλάβουμε τα ηνία μιας νέας πορείας του Δήμου μας.

Είμαι ενεργή, σε ένα καθημερινό διάλογο με Κοινωνικές και Πολιτικές δυνάμεις της Πόλης, ευρύτατου φάσματος, είμαι δε αισιόδοξη ότι αυτός ο διάλογος, πολύ σύντομα θα παρουσιάσει στους Πολίτες του Δήμου Ήλιδας από τα παράλια μέχρι τα ορεινά της ξεχασμένης Πηνείας μας, μια ευρύτατη συμμαχία, ουσιαστικά προοδευτικών δυνάμεων, με σημαντικές προγραμματικές δεσμεύσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη που επιλέξαμε να μείνουμε, να ζήσουμε και να φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά μας. Γιατί τους αξίζει και μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον και οφείλουμε να το φτιάξουμε για να τους το δώσουμε!».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: