Κοινότητα Μελισσας δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης - Στον αέρα οι δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής.
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κοινότητα Μελισσας δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης – Στον αέρα οι δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής.

Κοινότητα Μελισσας δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης – Στον αέρα οι δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής.

Οι πρόσφατες βροχοπτώσειςπου πλήττουν αυτές της ημέρες την Ηλεία, χειροτερεύουν την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της οδοποιίας στην κοινότητα Μέλισσας,η οποία δοκιμάστηκε άγρια από την καταιγίδα στα τέλη του 2021. Από τότε οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα μετακίνησης με κίνδυνο της ζωή τους και επιπλέον η πρόσβαση στα κτήματα,τους στάβλους και τις επιχειρήσεις τους είναι προβληματική. Από το Δεκέμβριο του 2021 έχω ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την κατάσταση με σκοπό να επιληφθεί του θέματος και να δώσει λύση. Όλο αυτό το διάστημα μετά από δεκάδες επικοινωνίες που είχα τόσο με το δήμαρχο, όσο και με συνεργάτες του,είχα τη διαβεβαίωση ότι το θέμα θα λυθεί. Οι όποιες παρεμβάσεις έγιναν με χαλικόστρωση της οδοποιίας αποδείχθηκε ότι δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού στα πιο κύρια σημεία απαιτούνται τεχνικά έργα και τσιμέντο στρώσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να δώσω τέλος στα σενάρια περί αδιαφορίας από την πλευρά μου…Τα παράπονά σας “βροχή”είμαι πάντα δίπλα σας,όπως και το τοπικό μας συμβούλιο με πράξεις όχι με λόγια,αλλά το αυτοδιοικητικό σύστημα έχει υποβαθμίσει και τείνει να εξαφανίσει τις κοινότητες και το ρόλο του προέδρου,οι κοινότητες δεν έχουν οικονομική αυτονομία ως εκ τούτου δεν διαχειρίζονται χρήματα.Σας κοιτάζω κατάματα, νιώθω την αγανάκτηση σας,το θυμό και την αμφισβήτηση σας.

Αναγνωρίζω την προσφορά σας γιατί,δε δισταζετε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας τρακτέρ και μηχανήματα όπου και όσο χρειαστεί.Δεκατέσσερις μήνες τώρα μετά από συνεχείς ενημερώσεις και πιέσεις στους υπευθύνους του δήμου,η κατάσταση όπως λέτε και διαπιστώνουμε όλοι έχει επιδεινωθεί.Παρά την αυτοψία από την πρώτη στιγμή της Δημοτικής αρχής και τις διαβεβαιώσεις που έχω πάρει,η κατάσταση παραμένει χαοτική και οι τελευταίες βροχοπτώσεις έκαναν ακόμα πιο δύσβατους τους δρόμους.Δεν υπάρχει ανοχή, ούτε δικαιολογία!

Κατανοώ που αναρωτιέστε τους λόγους, ενώ  η Μέλισσα ήταν θεομηνιόπληκτη η Δημοτική αρχή δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της παρά το γεγονός ότι έχει διαχειριστεί σημαντικά κονδύλια από τα οποία η Μέλισσα μέχρι και σήμερα δεν αποκατέστησε τις ζημιές της. 


Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου

Πρόεδρος Κοινότητας Μέλισσας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: