Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κολωνός – Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Απολογούνται οι τρεις «πελάτες» που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο
Κολωνός – Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Απολογούνται οι τρεις «πελάτες» που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

Κολωνός – Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Απολογούνται οι τρεις «πελάτες» που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικοΟι τρεις άνδρες πιάστηκαν στην «τσιμπίδα» των αρχών όταν εντοπίστηκαν συνομιλίες τους με το παιδί

Την ώρα που η έρευνα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως να σοκάρουν, περνούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου οι τρεις κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής

Οι τρεις άνδρες πιάστηκαν στην «τσιμπίδα» των αρχών όταν εντοπίστηκαν συνομιλίες τους με το παιδί κατά τη διάρκεια των οποίων, σύμφωνα με την κατηγορία, κλείστηκαν «ραντεβού».

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι απολογούνται ενώπιον της 33ης ανακρίτριας μια μόλις ημέρα μετά την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης, φέρονται να αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία, σύμφωνα με την υπεράσπιση του, επιβεβαιώνει γιατρός ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού προέκυψε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων . Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως στα «ραντεβού» δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε διαθεσιμότητα, φέρεται, επίσης, να αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση με την 12χρονη που κλείστηκε μέσω της εφαρμογής και πως δεν της έδωσε χρήματα.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος κατηγορούμενος ο οποίος, με τη σειρά του, ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: