Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κολύμβηση: Τα “δελφίνια” του Επειού, “διέσχισαν το Ιόνιο
Κολύμβηση: Τα "δελφίνια" του Επειού, "διέσχισαν το Ιόνιο - Ilia.news

Κολύμβηση: Τα “δελφίνια” του Επειού, “διέσχισαν το Ιόνιο


Μια μοναδική εμπειρία γνώρισαν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του Επειού Ήλιδας, κατά την εκδρομή για κοινή προπόνηση, που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο στη Ζάκυνθο.

Οι αθλητές του Επειού, συνάντησαν καλές καιρικές συνθήκες και είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν τους αθλητές του κολυμβητικού συλλόγου Ζευς, από τη Ζάκυνθο, στο κλειστό κολυμβητήριο του νησιού.

Ακολούθησε γιορτή, με εδέσματα και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων . Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο σύλλογος της Ηλείας, άφησε άριστες εντυπώσεις στο νησί, για την πολύ καλή οργάνωσή, αλλά και το επίπεδο των αθλητών του.

Η εκδρομή αυτή, πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να υπάρξει σύσφιξη σχέσεων, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, αλλά και να μπορέσουν οι αθλητές του Επειού, να μπαίνουν σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του στη σεζόν η οποία μόλις ξεκίνησε. Την αποστολή του Επειού, συνόδευσαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Σάκκος, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και γονείς των αθλητών. Ο Επειός ευχαρίστησε πολύ την Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου Ζεύς για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία τους.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: