ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ - Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Μονώσεις & Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλεία
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ – Ελαιοχρωματισμοί – Τεχνοτροπίες – Μονώσεις & Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλεία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ – Ελαιοχρωματισμοί – Τεχνοτροπίες – Μονώσεις & Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλεία

Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, δραστηριοποιείται από το 2000 με ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

Η πολυετής πείρα και εμπειρία μας στον τομέα του χρώματος, των ελαιοχρωματισμών, των τεχνοτροπιών, της μόνωσης και των ανακαινίσεων, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια. 
 
      Με αγάπη & μεράκι
σας προσφέρουμε νέες, μοντέρνες αλλά και κλασικές λύσεις για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και σας εγγυόμαστε την σίγουρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα, κάθε είδους εργασία ελαιοχρωματισμού και τεχνοτροπίας σε σπίτια, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες και εξοχικές κατοικίες στον Πύργο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.    Παράλληλα, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις για την αποτελεσματική θερμομόνωση και υγρομόνωση του κτιρίου σας αλλά και να αναλάβει με συνεργαζόμενα συνεργεία την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με το κλειδί στο χέρι.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο τομέα των ανακαινίσεων και της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων και τεχνοτροπιών για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Κωνσταντίνος Μαχαίρας | Πύργος Ηλεία


Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον ελαιοχρωματισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, πάντα σε οικονομικές τιμές.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις σύγχρονες τάσεις μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο.
 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ – ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
Κωνσταντίνος Μαχαίρας | Πύργος Ηλεία


Αναμφισβήτητα, ο τομέας της μόνωσης ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, με νευραλγική σημασία για την όλη κατασκευή. Με την σωστή μόνωση επιτυγχάνουμε την προστασία του κτίριου το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.
 

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Κωνσταντίνος Μαχαίρας | Πύργος Ηλεία


Η πατητή τσιμεντοκονία, είναι μία δημοφιλής και μοντέρνα επιλογή. Αποτελεί μια λειτουργική λύση με υψηλή ανθεκτικότητα η οποία εφαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες και αποτελεί ιδανική λύση για δάπεδα, τοίχους και σκάλες. Επίσης μπορεί να “ντύσει” και έπιπλα όπως πχ ένα τραπέζι, δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα.

Η αποτελεσματική εφαρμογή της μετατρέπει τους παλαιούς, φθαρμένους ή εκτός μόδας χώρους, σε μινιμαλιστικούς αλλά και σε παραδοσιακούς, ενώ στις νέες κατασκευές αποτελεί την ιδανική επιλογή για έργα υψηλής αισθητικής.
 
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: