Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κοντά στα 8.000 τα νέα κρούσματα και 65 θάνατοι λόγω Covid στην Ιταλία
Κοντά στα 8.000 τα νέα κρούσματα και 65 θάνατοι λόγω Covid στην Ιταλία

Κοντά στα 8.000 τα νέα κρούσματα και 65 θάνατοι λόγω Covid στην Ιταλία

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996


Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία τα νέα περιστατικά κορωνοϊού ήταν 7.975, ενώ 65 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 276.000 διαγνωστικά τεστ, το 2,9% από τα οποία προέκυψε θετικό. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 669 ασθενείς, και στους νοσοκομειακούς θαλάμους 5.135.

Σύμφωνα με το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας, παράλληλα, «μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν ότι η παραλλαγή Όμικρον προκαλεί βαρύτερα συμπτώματα από τις υπόλοιπες». Συνολικά, σε όλη την χώρα, στο 9% των νοσοκομειακών κλινών βρίσκονται ασθενείς με Covid-19

Στο μεταξύ, η περιφέρεια της Ρώμης, Λάτιο, αποφάσισε ότι από την 1η Δεκεμβρίου η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού θα αρχίσει να χορηγείται σε όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών που το επιθυμούν.

Η Ιταλίδα υπουργός Εσωτερικών Λουτσιάνα Λαμορτζέζε, τέλος, δήλωσε πριν λίγο, ότι «σε αυτή την φάση – η οποία είναι ακόμη ιδιαίτερα κρίσιμη για την δημόσια υγεία – η εθνική και τοπική αστυνομία θα συνεχίσει να προσφέρει στον μέγιστο βαθμό της υπηρεσίες της, με αίσθημα ευθύνης και την αναγκαία αποφασιστικότητα, αλλά και με περισσότερους ελέγχους σε ό,τι αφορά την χρήση του πράσινου πάσου εμβολιασμένου, ιδίως σε ωράρια και σε περιοχές μεγάλης προσέλευσης των πολιτών».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πολύ μεταδοτική η μετάλλαξη Omicron, απαιτεί άμεση δράση, κατέληξαν οι υπουργοί Υγείας της G7

Σε 10 μέρες θα έχουμε έτοιμο το εμβόλιο για την μετάλλαξη «Οmicron», ανακοινώνει η Ρωσία

Μπάιντεν: Δεν θα χρειαστούν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για την «Όμικρον»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: