Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κοντά στους πυροσβέστες τις ημέρες των εορτών!

Κοντά στους πυροσβέστες τις ημέρες των εορτών!

ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ

ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Κοντά στους πυροσβέστες τις ημέρες των εορτών!

  • ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ‘’ΠΥΡΙΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ’’ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Τις εορταστικές ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, επέλεξε για ακόμα μια φορά να βρεθεί κοντά στους πυροσβέστες μας ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Επισκέφθηκε έτσι τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Πύργου, Αμαλιάδας, Κρεστένων και Λεχαινών καθώς και το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας, μίλησε με όλο το προσωπικό, αντάλλαξε ευχές με όλους και έδειξε από κοντά το ενδιαφέρον του για θέματα που απασχολούν το Σώμα.

Όπως είπε ο ίδιος, θεώρησε καθήκον του να είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν και την τελευταία ικμάδα της ψυχικής και σωματικής δύναμής τους για την κατάσβεση των μεγάλων και επικίνδυνων πυρκαγιών τόσο της προηγούμενης χρονιάς όσο βεβαίως και του 2021 απέναντι σε μια απίστευτη πύρινη επιδρομή …

Μάλιστα, ο κ. Νικολακόπουλος τους συνεχάρη και πάλι, εξάροντας την συμβολή τους στην αντιμετώπιση διαδοχικών πύρινων εστιών, τις περισσότερες που έχουμε συγκριτικά με τις περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

                                                 ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Η αυταπάρνηση των πυροσβεστών και στα μέτωπα της φωτιάς, σε συνδυασμό με μια πολύ καλή προετοιμασία της Πολιτείας με αυξημένα μέτρα στην αντιπυρική προστασία, αλλά και με την συνδρομή της Αυτοδιοίκησης, είχαμε θετικά αποτελέσματα στο Νομό μας είπε ο Ηλείος βουλευτής και πρόσθεσε:

«Ο τόπος μας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει ‘’πληγωθεί’’ από τόσες πολλές και μεγάλες πυρκαγιές, κάτι που συνέβη και τις δύο τελευταίες χρονιές. Καταφέραμε ωστόσο να αποτρέψουμε πιο δύσκολες καταστάσεις, και το κυριότερο να μην έχουμε καμία ανθρώπινη απώλεια. Και αυτό την μεγαλύτερη σημασία από όλα. Γι’ αυτό και εγώ, έκρινα, ότι έπρεπε να βρίσκομαι εδώ και στις γιορτές με τους πυροσβέστες μας …»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: