Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κορωνοϊός – Ο Ερντογάν πάει για νέο lockdown την Τουρκία;
lockdown turkey

Κορωνοϊός – Ο Ερντογάν πάει για νέο lockdown την Τουρκία;

Με αφορμή την εκρηκτική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, κερδίζει έδαφος η άποψη στην Τουρκία, ότι ο Ερντογάν θα οδηγήσει σε νέο ολικό lockdown την χώρα του για να μπορέσει να ελέγξει τις πολιτικές περισσότερο παρά τις υγειονομικές εξελίξεις.

Εχθές, ανακοινώθηκαν 2.026 κρούσματα. Αριθμός ρεκόρ από τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν τη λήψη των αυστηρών μέτρων στη γείτονα χώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τούρκος Πρόεδρος με άστοχους χειρισμούς στην οικονομική του πολιτική λόγω της …”αυτοκρατορικής” σκέψης που τον κατατρέχει, έχει οδηγήσει στα όριά τους το μεγαλύτερο μέρος των φτωχών Τούρκων, οι οποίοι συμπτωματικά είναι και οι φανατικοί ψηφοφόροι του.

Τα αυτοκρατορικά του όνειρα δεν του “βγαίνουν” με τίποτα καθώς έχει “κολλήσει” στην Αρμενική κόλαση του Καυκάσου, τρώει τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη στην Συρία από το δίδυμο Πούτιν – Άσαντ, στο βόρειο Ιράκ δεν κατάφερε να φτιάξει το κράτος – δορυφόρο που ήθελε και στην περιοχή του Έβρου – Αιγαίου βούλιαξαν τα όνειρά του για να εκβιάσει την Ευρώπη με την απειλή των μεταναστευτικών ροών.

Το γενικό lockdown φαντάζει σαν μια σανίδα σωτηρίας για το καθεστώς του. Ήδη, κάποιοι αρχίζουν να εμφανίζουν το σενάριο για ολικό lockdown τα Σαββατοκύριακα…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: