Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κώστας Αποστολάκης: Η ψυχή μου είχε κορεστεί από την υποκρισία και με έκανε να στραφώ στον Θεό
Κώστας Αποστολάκης: Η ψυχή μου είχε κορεστεί από την υποκρισία και με έκανε να στραφώ στον Θεό

Κώστας Αποστολάκης: Η ψυχή μου είχε κορεστεί από την υποκρισία και με έκανε να στραφώ στον Θεό«Η πίστη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα στον καθένα», είπε ο ηθοποιός

Για τη σχέση με την θρησκεία μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ με αφορμή την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος.

«Η πίστη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα στον καθένα. Το «πιστεύω με τον δικό μου τρόπο όμως δεν είναι προσωπικό θέμα. Υπάρχει συγκεκριμένη γραφή για το πως πιστεύεις, το Ευαγγέλιο. Ο δικός μου δρόμος είναι ένας δρόμος ψαξίματος που τον ζήτησα. Το Ευαγγέλιο πήγα να το διαβάσω 29 φορές και… 29 φορές νύσταζα και το έκλεινα στην πρώτη ή στη δεύτερη σελίδα. Δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω», είπε αρχικά ο ηθοποιός και εξήγησε πώς ήρθε η αλλαγή στη ζωή του:

«Σε αυτό με οδήγησε το γεγονός ότι η ψυχή μου είχε κορεστεί πλέον από τον λεγόμενο πλεονασμό της υποκριτικής ζωής. Δηλαδή και από μένα και από τους άλλους. Τώρα όμως η υποκρισία των άλλων δεν με ενδιαφέρει. Δεν την παρατηρώ, ενώ πριν την έβαζα μέσα μου και έκανα και γω το ίδιο για να μπορέσω να επιβιώσω.

Αυτή η αλλαγή μέσα μου έγινε πριν από δυόμιση χρόνια. Προσπαθώ να είμαι αληθινός σε μένα, στη δύναμη που πιστεύω και να είμαι ειλικρινής όσο γίνεται. Επειδή είμαστε από σάρκα και κόκαλα είναι πολύ δύσκολο να σου φύγει η αμφιβολία και ο φόβος της επιβίωσης».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: