Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κώστας Μητρόπουλος: «Σάρωσε» παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκε από …συντρόφους του!
ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - Κώστας Μητρόπουλος: «Σάρωσε» παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκε από …συντρόφους του!

Κώστας Μητρόπουλος: «Σάρωσε» παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκε από …συντρόφους του!

Λεπτομέρειες Ήλιδα Κάμπος News 07 Ιουνίου 2019

Είχαμε γράψει προεκλογικά ότι ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Απόστολου Κατσιφάρα στην Ηλεία είναι ο Κώστας Μητρόπουλος. Και μας επαλήθευσε με τους 8.706 σταυρούς που συγκέντρωσε. Ένα τεράστιο νούμερο το οποίο τον κατατάσσει πρώτο στο συνδυασμό του σε Ηλεία, Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία.

Προφανώς οι πολίτες αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τον Αντιπεριφερειράχη πρωτογενούς τομέα που είχε «οργώσει» το Νομό για να σταθεί στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων ενώ ιδιαίτερα αισθητή έχει κάνει την παρουσία του σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα.

Και έχει αφήσει το στίγμα του ως επιτυχημένος και αποτελεσματικός αντιπεριφερειάρχης μέσα από καίριες παρεμβάσεις για τους ελαιοπαραγωγούς, τους κτηνοτρόφους, τους μελισσοκόμους. Με διαρκή πίεση προς τον ΕΛΓΑ και τους αρμόδιους Υπουργούς, τους οποίους επισκέφθηκε ουκ ολίγες φορές στην Αθήνα.Με πρωτοβουλίες για τους αμπελουργούς και τους νέους αγρότες…Με συμμετοχή σε σημαντικές εκθέσεις για την προώθηση της εξωστρέφειες των επιχειρήσεων και την προβολή των προιόντων της Περιφέρειας ( Δεν είναι τυχαίο ότι είναι και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης).

Όμως ο Απόστολος Κατσιφάρας έχασε τις εκλογές. Και η «πρωτιά» του Κώστα Μητρόπουλου αφήνει στον ίδιο μια γλυκόπικρη γεύση.

Το θέμα ωστόσο είναι άλλο…

Αληθεύει ότι κάποιοι πολέμησαν λυσσαλέα τον κ. Μητόπουλο; Ότι έπαιρναν τηλέφωνο προεκλογικά σε ψηφοφόρους στην Ηλεία και τους έλεγαν να μην τον ψηφίσουν;

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε συνυποψήφιους του. Αναφερόμαστε σε …εσωκομματικούς φίλους – «συντρόφους» οι οποίοι υποτίθεται ότι στήριζαν τον συνδυασμό του Κατσιφάρα αλλά στο παρασκήνιο τον πολεμούσαν!

Είναι αυτοί που όπου σταθούν και όπου βρεθούν καταφέρονται κατά του Κώστα Μητρόπουλου ο οποίος, επαναλαμβάνουμε , παρά τον πόλεμο που δέχτηκε συγκέντρωσε 8706 ψήφους και ήρθε πρώτος στην Ηλεία με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Αλήθεια πόσους θα έπαιρνε αν δεν τον πολεμούσαν;

ΗΛΙΔΑ Κάμπος News –

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: