Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κώστας Πελετίδης: Ζούμε στην ομορφότερη πόλη – Τι είπε κατά την επίσκεψή του στον Peloponnisos FM
ΠΑΤΡΑ

Κώστας Πελετίδης: Ζούμε στην ομορφότερη πόλη – Τι είπε κατά την επίσκεψή του στον Peloponnisos FM


Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», όπου στεγάζεται και ο Peloponnisos FM, έκανε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ώστε να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με τον εκδότη της εφημερίδας Θεόδωρο Λουλούδη και τους εργαζομένους της.

Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης βρέθηκε στο στούντιο του Peloponnisos FM, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Όλα λέγονται» με τους Μαρίνα Ριζογιάννη και Κωνσταντίνο Μάγνη.

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους συζήτηση ο Κώστας Πελετίδης αναφέρθηκε στα έργα που αυτή την περίοδο εκτελούνται στην πόλη, στις προσπάθειες εκ μέρους του Δήμου για ανάπτυξη της Πάτρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ζούμε στην ομορφότερη πόλη». Μάλιστα κάλεσε τους δημότες να αγαπήσουν την πόλη τους και να την αγκαλιάσουν και να μην την κακολογούν.

ΠΑΤΡΑ

Και φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν και οι ανάλογες Χριστουγεννιάτικες ευχές, τις οποίες ο Κώστας Πελετίδης μοίρασε στους ακροατές του Peloponnisos FM.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: