Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κουτσούμπας από Αγρίνιο: «Ενισχύουμε το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός»
ΚΚΕ

Κουτσούμπας από Αγρίνιο: «Ενισχύουμε το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός»


Στο γεμάτο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου μίλησε, χθες, Τετάρτη 18/01/2023, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην περσινή μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό της Αερογέφυρας λέγοντας πως «από την προηγούμενη μεγάλη συγκέντρωσή μας πριν ένα χρόνο, εδώ στο Αγρίνιο, στην Αιτωλοακαρνανία, θα λέγαμε πως όλοι έχουν ακόμα περισσότερους λόγους για να συμπορευτούν με το ΚΚΕ».

Στάθηκε στην «καπισταλιστική ανάπτυξη» που επιδιώκουν οι τελευταίες κυβερνήσεις χαρακτηρίζοντάς την «βαθιά ταξική και στηρίζεται στην εκμετάλλευση» ενώ αναφέρθηκε και σε ένα παράδειγμα της Αιτωλοακαρνανίας για τον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας.

Από το Αγρίνιο μίλησε ακόμη για την τραγικά υποβαθμισμένη εικόνα στα κέντρα υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, στα δύο νοσοκομεία της Περιφερειακής Ενότητας. Μίλησε για την ψήφο στο ΚΚΕ, λέγοντας πως «με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές να δυναμώσουν κρίσιμα μέτωπα πάλης».

Κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε πως το ΚΚΕ με «δύναμη και αποφασιστικότητα από σήμερα οργώνουμε ξανά όλο το νομό. Οχι μόνο για να εκλέξουμε τον βουλευτή που δικαιούται το ΚΚΕ εδώ, αλλά και για να πάρουμε ένα πολύ ακόμα πιο υψηλό ποσοστό, κάτι να αρχίζει να αλλάζει».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: