Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κραουνάκης: Έκανα πλάκα με το «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του»
Κραουνάκης: Έκανα πλάκα με το «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του»

Κραουνάκης: Έκανα πλάκα με το «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του»


«O εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός» έγραψε στο Facebook o Σταμάτης Κραουνάκης Να δώσει εξηγήσεις για το αυτοσχέδιο τραγούδι με τον στίχο «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του» που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις επιχείρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

O μουσικός κάνει λόγο για «πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός».

«Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του» ήταν οι στίχοι που τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με κάποιους εργαζόμενους να γελάνε και άλλους να «παγώνουν».

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Τα όσα τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στο Twitter με ορισμένους, μάλιστα, να θυμίζουν ότι σήμερα εορτάζεται η ημέρα της ελληνικής γλώσσας.

Αυτή η εποχή της κρίσης απέδειξε τελικά τί ήταν ο καθένας σε αυτή τη Χώρα…εδώ ο Σταμάτης Κραουνάκης… https://t.co/BZbOULyvwy

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 8, 2020

Αυτό που θα γίνει εμφύλιος θα βγουν οι αριστεροί στο βουνό και θα λένε καλιαντρα είναι πάντως κάτι καινούργιο #κραουνακης

— NEVER_AGAIN_PRIME_MINISTER (@isa_pera_re) February 8, 2020

Δεν πρέπει κάποια στιγμή αυτός ο αοιδός χωρίς αιδώ, να πάψει να λέει αηδίες; #κραουνάκης

— Nick Korokis (@NickKorokis) February 8, 2020

Μπράβο ….ανεβαίνει το επίπεδο των Ζαίων.

«Ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του!» -Σοκάρει ο Κραουνάκης στην κοπή πίτας των εργαζόμενων του ΥΠΠΟ [βίντεο]https://t.co/sNCyAsE7CM

— Artemis Papapavlou (@ArtemisPapapav2) February 8, 2020

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: