Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κρέστενα: Αρνητικά όλα τα rapid test σε πολίτες από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Κρέστενα: Αρνητικά όλα τα rapid test σε πολίτες από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Διον. Μπαλιούκος: «Να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, δεν πάει άλλο»

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν από τον ΕΟΔΥ στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Σημαντική ανταπόκριση στη διενέργεια rapid test
Διον. Μπαλιούκος: «Να πάρουμε και εμείς τη ζωή μας πίσω, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση»

Αρνητικά βγήκαν τα rapid test που διενεργήθηκαν από το πρωί της Πέμπτης στην Κρέστενα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για τον covid-19.

Συνολικά ελέγχθηκαν 102 πολίτες στο σημείο που επιλέχτηκε στο κέντρο της πόλης, με τη συνδρομή της Αστυνομίας καθώς και άλλων εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Τα test έγιναν σε επιβάτες διερχόμενων οχημάτων, οι οποίοι επιλέχτηκαν τυχαία προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση που επικρατεί από πλευράς κρουσμάτων κορωνοϊού, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ανάμεσα στους ελεγχθέντες ήταν και ο δήμαρχος κ. Διον. Μπαλιούκος, οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα έχουμε ελέγχους για κορωνοϊό από τον ΕΟΔΥ. Πρόκειται για μια κίνηση της πολιτείας η οποία μας ξαφνιάζει ευχάριστα, διότι βλέπουμε την προσπάθεια και την αγωνία τους να δουν πως επιμερίζεται το επιδημιολογικό φορτίο της πανδημίας. Ήδη έχουμε καλέσει τους δημότες να δώσουν δείγματα, για να διευκολύνουν αυτή την διαδικασία που υλοποιεί η πολιτεία, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα για το μέλλον, διότι πρέπει επιτέλους και η κοινωνία να ανταποκριθεί σε ενέργειες που είναι αναγκαίες. Να πάρουμε και εμείς τη ζωή μας πίσω, διότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, αλλά πρέπει και εμείς να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του εξάλλου ο αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Γιάννης Δάγκαρης, που επίσης υπεβλήθη σε rapid test, έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν είμαστε καλά και δεν μας έχει προσβάλλει αυτή η αρρώστια που μας ταλανίζει τον τελευταίο καιρό και επίσης όλοι πρέπει να προσέχουμε για να παραμείνουμε ασφαλείς και να αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας από την πανδημία».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: