Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΚΡΕΣΤΕΝΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΚΡΕΣΤΕΝΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η δασκάλα ζωγραφικής, Denisa Shima μεταξύ άλλων ,χάρισε πολλές στιγμές δημιουργίας και χαράς στα παιδιά μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (5-6-2019)

Η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Όλοι εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Γονέων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Κρεστένων, χαιρετηθήκαμε, το απόγευμα, δίνοντας την υπόσχεση ότι, με τη νέα σχολική χρονιά, θα επανέλθουμε πιο δυνατοί, γεμάτοι με ενέργεια, για περισσότερες δημιουργικές δράσεις για/με τα παιδιά μας.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου Γονέων που μας έκαναν την τιμή και ήρθαν χθες στη γιορτή μας. Ευχαριστούμε την δασκάλα ζωγραφικής, Denisa Shima, για το έργο της, η οποία χάρισε πολλές στιγμές δημιουργίας και χαράς στα παιδιά μας. Τους προπονητές Kung Fu, Grigoris Stamatopoulos και Aggelina Kakali, οι οποίοι έμαθαν στα παιδιά μας την πειθαρχία και τις τεχνικές άμυνας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των πολεμικών τεχνών.

Τον αγαπημένο φίλο μας και dj, Αντώνη Καούκη, ο οποίος στόλισε τη γιορτή μας με τις μελωδίες του, εντελώς δωρεάν, και δέχτηκε τις παραγγελίες των παιδιών μας που ήθελαν να χορέψουν παραδοσιακά τραγούδια. Την Semina Antonopoulou για το υπέροχο facepainting και την Xristina Giank για την ιδιαίτερη παρουσία της ως ξυλοπόδαρος και τα πολύχρωμα μπαλόνια που χάρισε στους μικρούς μαθητές.

Τον διευθυντή του σχολείου, Δημήτρης Μπατζάκας , ο οποίος μας φιλοξένησε όλο αυτό τον καιρό στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και ήταν πάντα στη διάθεσή μας για ό,τι χρειαστούμε. Τον αγαπημένο μας «Κυλιακειάρχη», Andreas Anetos Galanopoulos, που τρέχει διαρκώς για τα παιδιά μας και πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, καθώς και για το χρόνο και την προσφορά του χθες, στη γιορτή μας. Όλα τα μέλη και τους φίλους για την εθελοντική εργασία και προσφορά τους. Τέλος ευχαριστούμε όλα αυτά τα παιδιά, τους μικρούς μαθητές μας, που ως αστείρευτη πηγή ενέργειας εργάζονται σκληρά, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να προσφέρουν, επιθυμούν να γνωρίζουν νέους κόσμους μέσα από δραστηριότητες και βεβαίως μας έδειξαν, χθες, όσα μάθανε όλο αυτό τον καιρό. Να είστε καλά και να προοδεύετε πάντα!


Μπορεί το σχολικό έτος να τελειώνει, αλλά εμείς θα είμαστε εδώ, ενεργοί και πάντα σε επικοινωνία μαζί σας, για ό,τι χρειαστείτε, για ό,τι σκεφτείτε και για ό,τι επιθυμείτε να ξεκινήσουμε ΜΑΖΙ από τον Σεπτέμβρη.
Να είστε όλοι καλά με τις οικογένειές σας!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

syllogosgoneonkrestena

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: