Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κυκλοφόρησε ξανά μετά από 12 χρόνια η «Απογευματινή» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Σάνα Μάριν: Νέα, ωραία και πρωθυπουργός σε πάρτι - Είναι αυτονόητο δικαίωμά της; - Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Κυκλοφόρησε ξανά μετά από 12 χρόνια η «Απογευματινή» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Μετά από 12 χρόνια ξανακυκλοφόρησε σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου η εφημερίδα Απογευματινή με εκδότη τον Γιάννη Κουρτάκη και διευθυντή τον Χρήστο Μουλίνο.

Η κυκλοφορία της εφημερίδας είχε σταματήσει πριν 12 χρόνια, ενώ το πρώτο της φύλλο έχει κυκλοφορήσει το 1952. Η ιστορική εφημερίδα επανακυκλοφορεί καθημερινές και Κυριακή.

Ο Γιάννης Κουρτάκης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook, παρουσιάζοντας το πρώτο εξώφυλλο από το πιεστήριο ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο.

«Μετά από δώδεκα χρόνια μια ιστορική εφημερίδα επιστρέφει από σήμερα στα περίπτερα. Για όλους εμας στον Όμιλο των Παραπολιτικών αποτελεί και χαρά, και τιμή αλλά κυρίως μεγάλη ευθύνη η επανακυκλοφορία τήσουν Απογευματινης. Τα ξημερώματα βρέθηκα μαζί με αγαπημένους συνεργάτες (ανθρώπους που συμπορεύομαι χρόνια) στα πιεστήρια προκειμενου να πάρουμε το πρώτο φύλλο. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για όλους μας. Οφειλω ένα ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να βρίσκεται στα περίπτερα η Απογευματινη. Τον αρχαίο φίλο μου και διευθυντή της εφημερίδας Χρίστο Μουλίνο που ανέχθηκε κυρίως το άγχος μου. Από σήμερα θέλω να μας κρίνετε αυστηρά. Όμως το βασικό θέλω να γίνουμε μια παρέα. Εσεις και μεις.

Υ.Γ.: Χθες τα ξημερώματα στο Πιεστηριο έλειπε (που λέει ο λογος) ο Τζενος. Από το Πιεστηριο γιατί στο μυαλό μου, κυριαρχούσε κάθε δευτερόλεπτο».

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: