Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Λαϊκή Συσπείρωση Ζαχάρως-Φιγαλείας – Προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως

Λαϊκή Συσπείρωση Ζαχάρως-Φιγαλείας – Προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως

Κύριε πρόεδρε εκφράζουμε ενστάσεις για τον τρόπο σύγκλισης και λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου ειδικά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.  Στην περίοδο των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω κοροναιου εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την συζήτηση σοβαρών θεμάτων σε δια περιφοράς συμβούλια (τηλεφωνικά), θεωρώντας ότι έπρεπε να συζητηθούν σε δημόσιες συνεδριάσεις.

Καταθέσαμε προτάσεις για μέτρα που έπρεπε να παρθούν που αφορούσαν την υγεία αλλά και την στήριξη των λαικων νοικοκυριών και των μικροεπαγγελματιών του δήμου μας, η δημοτική αρχή δεν θεώρησε σκόπιμο να αναβάλει θέματα ή να ακούσει τις απόψεις μας με τη δικαιολογία ότι ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης στην πρώτη συνεδρίαση στη δε άλλη πέρασε τις προτάσεις της κυβέρνησης (Π.Ν.Π.) που ελάχιστη ανακούφιση δίνουν και πολλούς λίγους αγγίζουν.  

Αποκορύφωμα αυτής της συμπεριφοράς είναι η σύγκλιση εκτάκτων Δ.Σ. με την επίκληση του κατεπείγοντος λόγω χρονικών περιορισμών που ίσως με έναν καλύτερο σχεδιασμό τα χρονικά περιθώρια θα μπορούσαν να μην γίνονταν πιεστικά. Αυτήν την τακτική που σαν αντιπολίτευση την καταδικάζατε και δικαιολογημένα σε πολλές περιπτώσεις την απελθούσα δημοτική αρχή τώρα την υλοποίητε εσείς.

Δεν μπορεί να γίνεται τηλεφωνική ειδοποίηση στις 2 και 18 μ.μ. της προηγούμενης μέρας για πρωινό συμβούλιο την επόμενη χωρίς εισηγήσεις των προτασεων της Δημοτικής Αρχής ενώ επίκειται σύμφωνα με τα λεγόμενα σας τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Αρνούμενοι να συναινέσουμε στη συνέχιση της υποβάθμισης του Δημοτικού Συμβουλίου, κατα την άποψη μας,

ΑΠΕΧΟΥΜΕ απο την έκτακτη συνεδρίαση της 28ης Μαΐου του 2020.

Για τη Λαική Συσπείρωση Ζαχάρως-Φιγαλείας

ο επικεφαλής

Γιαννόπουλος Χρήστος 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: