Λάμπης Αριστειδόπουλος: Aυτοκριτική και σαφείς αιχμές προς τη δημοτική αρχή
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Λάμπης Αριστειδόπουλος: Aυτοκριτική και σαφείς αιχμές προς τη δημοτική αρχή

Λάμπης Αριστειδόπουλος: Aυτοκριτική και σαφείς αιχμές προς τη δημοτική αρχή

Κανοντας αυτοκριτική και μιλώντας με σαφείς αιχμές προς τη δημοτική αρχή αλλά και δίνοντας απαντήσεις για το πολιτικό του μέλλον, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συνέντευξης που παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Πύργος Πρωτεύουσα Ευθύνης” Λάμπης Αριστειδοπουλος στην εκπομπή πρωινές διαδρομές.

Nikos Lolos

Ο κύριος Αριστειδοπουλος αποκάλυψε ότι δεν θα είναι ξανά επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στις προσέχεις εκλογές για τον Δήμο Πύργου ενώ ανέφερε ότι παραμένει ενεργός και σύντομα θα ανακοινώσει τις οποίες αποφάσεις του που έχουν να κάνουν με την κάθοδο του στις εκλογές του Α ή Β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Υποστήριξε δε ότι η ανακοίνωση που βγήκε από τα δύο στελέχη του συνδυασμόυ του, στην οποία αναφερόταν το όνομα του συνδυασμού Πύργος Πρωτεύουσα Ευθύνης, ότι ήταν ένα λάθος που δεν έγινε σκόπιμα και το οποίο μάλλον οφείλεται στην πολιτική απειρία των στελεχών αυτών. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμπόρευση όπως ανακοινώθηκε στις εκλογές με την παράταξη του δημάρχου ενώ ανέφερε ότι με δημοκρατικές διαδικασίες τα στελέχη της παράταξής του θα αποφασίσουν ποιον θα στηρίξουν στις προσέχεις εκλογές. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: