Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Leap of faith | Oroskopos.tv
Leap of faith | Oroskopos.tv

Leap of faith | Oroskopos.tvLeap of faith

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ για τον Νόμο της Έλξης και γι’ αυτό ακριβώς δεν μπορούμε να τον εφαρμόσουμε στη ζωή μας, παρά τις συμβουλές που δίνουμε στους γύρω μας.

Πράξη πρώτη: Επιθυμία

Όπως έχουμε ξαναπεί μέσω του Dream Building, όλοι ξέρουμε περίπου τι θέλουμε. Έναν σύντροφο που να μας αγαπάει, μια καλή δουλειά, ένα όμορφο σπιτικό και παγκόσμια ειρήνη. Ναι, οκ… Το πείσαμε το Σύμπαν!

Πώς θέλουμε να είναι ο σύντροφος; Ψηλός, κοντός, ξανθός, γυμνασμένος, με θεληματικό πηγούνι; Μήπως είναι κάποιος που ήδη γνωρίζουμε; Όσο για τη δουλειά, τι σημαίνει καλή; Πόσες ώρες θες να δουλεύεις; Πόσο θες να αμείβεσαι; Τι προτίθεσαι να «θυσιάσεις» για να το έχεις; Παρόμοια είναι η συλλογιστική και για το σπίτι…

Δεν αρκεί να ξέρουμε στο περίπου τι θέλουμε, πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι σαν τους Backstreet Boys. Όπως, έχουμε όλοι διαβάσει στο Μυστικό, οι επιθυμίες μας είναι σαν να κάνουμε παραγγελία από τον κατάλογο του Σύμπαντος. Δεν παίρνεις ποτέ στο σουβλατζίδικο να πεις «θέλω 2 σουβλάκια, όπως αρέσουν σε σας». Δίνεις συγκεκριμένη παραγγελία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο Σύμπαν. Αν δεν πεις ακριβώς τι θέλεις, πώς θα ξέρει τι να σου φέρει;

Πράξη Δεύτερη: Η πίστη

Σου φάνηκε δύσκολο το πρώτο κομμάτι; Δεν είναι το καλύτερό σου να παίρνεις συγκεκριμένες αποφάσεις, ε; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθουμε… Αλλά αφού τα κατάφερες, σου αξίζουν συγχαρητήρια! Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει…

Τι νόμιζες; Ότι μόλις επιλέξεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις… τελείωσες; Θα σου έρθει στην πόρτα; Γελάμε δυνατά! Μόλις ξεκίνησε ένα ακόμα πιο ωραίο ταξίδι. Γιατί τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το δικό σου leap of faith (άλμα πίστης).

Τώρα είναι η στιγμή να πιστέψεις πως αυτό που επιθυμείς θα σου έρθει. Να το αισθανθείς και να βιώνεις την καθημερινότητά σου σαν να το έχεις ήδη. Πρόσεξε! Μην πέσεις στην παγίδα να σκεφτείς το «πώς» θα έρθει κοντά σου, γιατί τότε το έχασες το παιχνίδι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις. Πολύ και βαθιά.

Πράξη Τρίτη: Εμπιστοσύνη

Ο τρόπος που θα έρθει σε σένα αυτό που επιθυμείς είναι καθαρά δουλειά του Σύμπαντος και δεν πρέπει να σε απασχολεί καθόλου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να πιστέψεις πως αυτό που θες είναι ήδη δικό σου και να εμπιστευτείς το Σύμπαν ότι θα σ’το φέρει. Και τελικά αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στην εφαρμογή του Νόμου της Έλξης.

Όσο «άβολα» κι αν νιώθουμε επιλέγοντας από τον κατάλογο του Σύμπαντος, είναι μια δημιουργική διαδικασία και την κάνουμε. Το να βάλουμε πίστη, υπομονή κι επιμονή στον στόχο μας είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά αυτό που θα μας κάνει νικητές.

Στην τελική, αν ο Νόμος της Έλξης ήταν τόσο εύκολος στην εφαρμογή του, θα τον έκαναν όλοι. Ο λόγος που αποτυγχάνουμε, ακόμα κι όταν βρούμε τι θέλουμε, είναι ότι φοβόμαστε να κάνουμε αυτό το άλμα πίστης και να εμπιστευτούμε ότι κάτι θα έρθει σε μας χωρίς τον απόλυτο έλεγχό μας.

Φοβόμαστε να αφεθούμε και να αφήσουμε στο Σύμπαν να μας τα φέρει όλα με τον τρόπο του. Κι εκεί είναι η παγίδα. Γιατί ενώ το Σύμπαν μας άφησε ανενόχλητους να κάνουμε την δική μας δημιουργική διαδικασία (επιλογή στόχου), εμείς θέλουμε να παρέμβουμε και στη δική του δημιουργική διαδικασία.

Συνοψίζοντας…

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις τι πραγματικά επιθυμείς να σου φέρει το Σύμπαν και να είσαι 100% συγκεκριμένος μ’ αυτή σου την επιθυμία. Έπειτα πρέπει να πιστέψεις πως αυτό που θέλεις θα έρθει σε σένα και να ζεις την κάθε σου μέρα σαν να το έχεις ήδη. Τέλος, πρέπει να κάνεις υπομονή και να αφεθείς στη μαγεία του Σύμπαντος. Ο στόχος σου θα επιτευχθεί όταν πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Δείξε εμπιστοσύνη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: