Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί !

Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί !

Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού – Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο πλάι της πρώην συζύγου του και τηλεοπτικής του παρτενέρ, Φαίης Σκορδά

Μία ακόμη τηλεοπτική μετακίνηση για τον Γιώργο Λιάγκα, αυτή τη φορά, με κατεύθυνση πίσω στον ΑΝΤ1, στο πλάι της πρώην συζύγου του και τηλεοπτικής του παρτενέρ, Φαίης Σκορδά.
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

protothema

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: