ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου: Σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη λειτουργία του προκύπτουν από τα έγγραφα του Γ.Γ. του Δήμου Πύργου κ.Χαρ.Αντύπα

Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου: Σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη λειτουργία του προκύπτουν από τα έγγραφα του Γ.Γ. του Δήμου Πύργου κ.Χαρ.Αντύπα

-Να ριχτεί φως στην οικονομική διαχείριση ζητά Γ.  Γ του Δήμου Χ. Αντύπας

-Η ”ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

-Πολυσέλιδη επιστολή με ”ΠΥΡΗΝΙΚΑ” για το Λιμάνι Κατακόλου: O Γ.Γ. του Δήμου Χάρης Αντύπας με έγγραφό του ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE!

Με σοβαρές καταγγελίες, που αφορούν στα έργα και τις ημέρες της διοίκησης  του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, απευθύνεται στο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου   ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου  Πύργου Χάρης Αντύπας και ζητά την διερεύνησή τους ώστε «κατά την κρίση του να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες».  Ταυτόχρονα ζητά ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου προκειμένου να αποφασιστεί η αντικατάσταση των μελών  του Δ. Σ του Λιμενικού Ταμείου !

Από το γεγονός και μόνον ότι εις  εκ των επιφανών  και στενών συνεργατών του δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή προέβη σε μια τέτοια ενέργεια, συνάγεται πως οι φήμες που ευρέως κυκλοφορούν για την διοίκηση του κ. Βαρουξή, πρόσωπο το οποίο  επέλεξε  επίσης ο δήμαρχος Πύργου και διόρισε  στην προεδρεία του  Δημοτικού  Λιμενικού  Ταμείου Κατακόλου,  έχουν βάση.  

Ερωτήματα που αφορούν την διαχείριση  των αποβλήτων των πλοίων, την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, την προμήθεια καυσίμων, την μη καταβολή προς τον Δήμο Πύργου των οφειλών του Δ. Λ. Τ  Κατακόλου, τις μελέτες και  αναθέσεις , την νομιμότητα των εσόδων που  εισπράττονται από το Δ.Λ.Τ.Π. για τις δραστηριότητες Τουριστικού λιμένα -Μαρίνας και Κάμπινγκ, καθώς και του τρόπου που εισπράττονται  και άλλα πολλά συμπεριλαμβάνονται στην μακροσκελή αναφορά που ο κ. Αντύπας έστειλε στις δικαστικές αρχές.

-Έσκασε «βόμβα» για το Λιμάνι Κατακόλου και τη λειτουργία του καθώς με έγγραφό του ο ΓΓ του Δήμου Πύργου Χάρης Αντύπας ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο την αλλαγή μελών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πύργου !

ΔΕΙΤΕ Το πλήρες κείμενο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πύργου παρακάτω

Σύμβουλοι Επικοινωνίας
Παροχή υπηρεσιών Στρατηγικής Επικοινωνίας, Πληροφόρησης, Προβολής & Προώθησης Επιχειρήσεων – Φορέων – Φυσικών Προσώπων

O Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χάρης Αντύπας, απέστειλε πολυσέλιδη επιστολή του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης, τον Γενικό Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικού Ελέγχου, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, την Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, το Λιμεναρχείο Κατακόλου, την Γ.Γ καταπολέμηση της Διαφθοράς, τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τον Δήμαρχο Πύργου, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, τα μέλη του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, τον Επίτροπο του  Ελεγκτικού Συνεδρίου ΠΕ Ηλείας, τον Ορκωτό λογιστή, με την οποία ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο την αλλαγή μελών του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου, εξηγώντας αναλυτικά και τους λόγους.

Συγκεκριμένα το έγγραφο του ΓΓ του Δήμου Πύργου Χάρη Αντύπα που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αναφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πύργος – Το cd του τρόμου -Ποιους καίει ; Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Ηλεία;

 

 

Πύργος – Το cd του τρόμου -Ποιους καίει ; Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Ηλεία;

Πύργος – Το cd του τρόμου -Ποιους καίει ; Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Ηλεία;

του Clint Eastwood

Εδώ και λίγες ώρες , σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου,Προϊστάμενοι τμημάτων,Μέλη διοικητικών συμβουλίων οργανισμών που εποπτεύονται από το Δήμο Πύργου  έλαβαν ένα cd με αδιάσειστα στοιχειά για τον τρόπο που ”γίνονται” οι δουλείες;Έίναι αλήθεια;

Τα στοιχεία αν  είναι τεκμηριωμένα καθηστούν ΟΛΟΥΣ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ;

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΛΕΟΝ;

ΕΙΔΙΚΑ OI ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ KAI OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ;

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ;

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΥΕΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ;

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE!

Σύμβουλοι Επικοινωνίας
Παροχή υπηρεσιών Στρατηγικής Επικοινωνίας, Πληροφόρησης, Προβολής & Προώθησης Επιχειρήσεων – Φορέων – Φυσικών Προσώπων

 

ΗΛΕΙΑ – Ποιοί θα ”χωρέψουν” το επόμενο διάστημα I

 

του Clint Eastwood

 

 

Στη δημοσιότητα θα βγουν στοιχεία  των οποίων η αποκάλυψη αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στην πολιτική ζωή της Ηλείας  .

( Tα πυρηνικά που δεν έχουν σκάσει ποτέ στην Ηλεία , ετοιμάζονται ,ήδη φορτώνονται στην εξέδρα εκτόξευσης )

…συνεχίζεται και θα γίνει ακόμα πιο χοντρό το παιχνίδι..τόσο που δεν χωράει ο νούς σας…

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ;

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ;

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: