Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Λουκία Παπαδάκη: Με αυτή τη… μούρη δεν θα μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης
Λουκία Παπαδάκη: Με αυτή τη… μούρη δεν θα μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης

Λουκία Παπαδάκη: Με αυτή τη… μούρη δεν θα μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης«Οι δάσκαλοι μου έλεγαν ότι τα σπουδαία θα τα κάνω μετά τα 40 και είχαν δίκιο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στην «Λάμψη», την εξέλιξη της, την εγκυμοσύνη της και την δύσκολη σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Στην Λάμψη δεν είχαμε ποτέ διαμάχη μεταξύ μας» ανέφερε για τη συνεργασία με τους συναδέλφους της ενώ για το αν ένιωσε ηθοποιός σαπουνόπερας πρόσθεσε: «Με αυτό τον τόνο στη φωνή και με αυτή τη… μούρη, δεν θα μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ και σχολίασε την εξέλιξή της:

«Ήθελα να ανακαλύπτω τα όρια μου. Οι δάσκαλοι μου έλεγαν ότι τα σπουδαία θα τα κάνω μετά τα 40 και είχαν δίκιο. Όταν είσαι 23χρονών αυτό φαντάζει στην άλλη ζωή. Νιώθω πολύ προνομιούχα και ευλογημένη».

Για μια δύσκολη σκηνή που γύρισε στη σειρά «Λάμψη» αποκάλυψε: «Αυτή η σκηνή δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς κόψιμο και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν παρέκκλιση δική μου. Δεν γινόταν δεύτερη φορά. Έγιναν μόνο 15 – 20 τεχνικές πρόβες θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος και πήγε μια και έξω και μετά λιποθύμησα».

«Δεν συνδιάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί. Εγκυμονούσε η Σάντρα, πριν μείνει έγκυος η Λουκία» δήλωσε για την εγκυμοσύνη της που συνέπεσε με την εγκυμοσύνη στο πλαίσιο του σεναρίου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: