Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Λύγισε» στον αέρα του Mega ο Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία των Τεμπών

«Λύγισε» στον αέρα του Mega ο Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία των Τεμπών

«Μετά από αυτό που άκουσα από αυτό το παλικάρι δεν έχω την δύναμη να μιλήσω» είπε με πνιγμένη φωνή

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί οικογένειες των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη, λύγισε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Ο ποινικολόγος βούρκωσε, όταν κλήθηκε μετά από ένα ρεπορτάζ με μαρτυρίες επιζώντων να τοποθετηθεί στη συζήτηση για τα θύματα των Τεμπών, ως δικηγόρος των 20χρονων δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους. «Είμαι συνήγορος οικογενειών πολλών θυμάτων, όμως ειλικρινά σας λέω ότι μετά από αυτό που άκουσα από αυτό το παλικάρι δεν έχω την δύναμη να μιλήσω. Είμαι σκληρός άνθρωπος αλλά, ειλικρινά σας το λέω, δεν μπορώ. Είμαι συγκινημένος πάρα πολύ» είπε αρχικά.

«Δεν θέλω να… Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Να πούμε νομικά; Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Ειλικρινά σας το λέω, είμαι συγκινημένος ιδιαίτερα. Τι να πεις στους ανθρώπους; Συγγνώμη, δεν μπορώ, ειλικρινά σας το λέω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου στο δικαστήριο… Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους; » πρόσθεσε με πνιγμένη φωνή ο γνωστός ποινικολόγος.

«Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω! Σας ζητώ συγγνώμη! Έχω γιο 20 ετών που είναι στο Πανεπιστήμιο και μια κόρη 17 ετών. Δεν θέλω να συνεχίσω. Συγγνώμη. Με συγχωρείτε πάρα πολύ που σας χαλάω τη σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ» είπε βουρκωμένος ο Αλέξης Κούγιας και αποχώρησε από το παράθυρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: