Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Λύγισε το διαδίκτυο: Έχασε τα μαλλιά της στις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο και την κορόιδευαν σε συνέντευξη για δουλειά
Λύγισε το διαδίκτυο: Έχασε τα μαλλιά της στις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο και την κορόιδευαν σε συνέντευξη για δουλειά

Λύγισε το διαδίκτυο: Έχασε τα μαλλιά της στις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο και την κορόιδευαν σε συνέντευξη για δουλειά


Μια γυναίκα που παλεύει με διάφορες μορφές καρκίνου για μια δεκαετία και έχει βγει νικήτρια, έχει χάσει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες και πρόσφατα υπήρξε θύμα χλευασμού, σε μια συνέντευξη που έδωσε για δουλειά.

Krystal Garmon: Το περιστατικό που την έκανε πιο δυνατή

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Krystal Garmon υποβλήθηκε το 2013 σε θεραπεία για το καρκίνο του νεφρού και στη συνέχεια ξανά το 2017 για τον τράχηλο της μήτρας. Πριν από ένα μήνα λοιπόν, έδωσε συνέντευξη για δουλειά μέσω κλήσης στο Zoom, όμως φορούσε ένα καπέλο για να κρύψει τα σημάδια στο κεφάλι της, καθώς τα μαλλιά της δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως και έχει αρκετά κενά ανάμεσα στις τούφες.

Μόλις τελείωσε να μιλάει με τον υποψήφιο εργοδότη της και την ομάδα που είχε μαζί του, θεώρησα πως ήταν σε καλό δρόμο, όμως παρατήρησε ότι εκείνοι δεν έκλεισαν την κάμερα τους. Αντιθέτως, συνέχισαν την κλήση, θεωρώντας ότι εκείνη έλειπε και άρχισαν να την κοροϊδεύουν.

«Φορούσε ένα καπέλο στο κεφάλι, ήξερε ότι ήταν σε συνέντευξη;», είπε ένα άτομο και ένα άλλο πρόσθεσε πως «θα έδειχνε πιο επαγγελματίας αν έδειχνε τα μαλλιά της. Δεν μπορώ να καταλάβω τι χρώμα είναι τα μαλλιά της».

Τότε, η ίδια δεν παρενέβη για να κάνει κάποιο σχόλιο, όμως στη συνέχεια δημοσιοποίησε την αντίδραση της, λέγοντας:«Ξέρεις ότι τα μαλλιά μου είναι ανομοιόμορφα; Ξέρεις ότι έχω φαλακρά σημεία; Ξέρεις ότι ντρέπομαι να δείξω σε κάποιον τι πέρασα; Ξέρεις ότι τα μαλλιά μου φαίνονται λιγότερο επαγγελματικά αν δεν φοράω σκουφάκι;» .

Όπως ανέφερε, τα μαλλιά της δεν μεγάλωσαν πλήρως λόγω της θεραπείας που είχε υποβληθεί, ενώ αποκαλύπτει το κεφάλι της μόνο στο σύζυγο της και την οικογένεια της. Εντούτοις, σημείωσε πως «σήμερα είναι η τελευταία μέρα που θα φορέσω οτιδήποτε για να κρύψω την ιστορία μου. Η περηφάνια μου είναι πληγωμένη, αλλά έμαθα ένα πολύτιμο μάθημα αγάπης προς τον εαυτό μου σήμερα».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο έπεσαν «βροχή», με αρκετούς να εξυμνούν το θάρρος της και την ειλικρίνεια της, ενώ αρκετοί προσφέρθηκαν να την προσλάβουν στις επιχειρήσεις τους, με την ίδια να αρνείται, θεωρώντας ότι δεν είναι δίκαιο να κερδίζει μια θέση εργασίας, χάρη στην ιστορία της και όχι για τα προσόντα της.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: