Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Λυμπέρης: “Θα καταθέσω αγωγές σε βάρος εκείνων…”

Λυμπέρης: “Θα καταθέσω αγωγές σε βάρος εκείνων…”

του Δημήτρη Παπαφώτη

…Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Ήλιδας!

Την οργισμένη αντίδραση του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη προκάλεσε η άρνηση κάποιων ιατρών να συμμετέχουν σε διαδικασία λήψης δειγμάτων για τον COVID 19 εχθές το πρωί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

“Καταγγέλλω κάθε υπεύθυνο, που ακούσια ή εκούσια επιβουλεύεται την λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Η καταγγελία μου αφορά όλους. Από τον θυρωρό και το νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι τους γιατρούς, τους διοικητές των ΥΠΕ και τους υπουργούς” είπε ο κ. Λυμπέρης και συνέχισε: ” Η πλειοψηφία των δημοτών Ήλιδας με ψήφισε για να κρατήσω ανοικτό και λειτουργικό το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Θεωρώ ότι εκφράζω και τους υπόλοιπους αλλά και κάτοικο της περιοχής, που αντιλαμβάνεται το πόσο τον εξυπηρετεί να υπάρχει ένα νοσοκομείο στην Αμαλιάδα σε πλήρη λειτουργία. Θα καταθέσω αγωγές σε βάρος εκείνων που επιβουλεύονται την ύπαρξή του και τους καθιστούμε ενήμερους ότι, σε περίπτωση που προκληθεί θάνατος ή ατύχημα θα τους θεωρήσουμε νομικά υπεύθυνους”!!!

Ο κ. Λυμπέρης συνέχισε λέγοντας ότι το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι εδώ. “Αποδείχτηκε ότι είναι ένας ύπουλος ιός και δεν επιτρέπεται εφησυχασμός” είπε και συνέχισε λέγοντας ότι το θεωρεί αδιανόητο κάποιοι εν μέσω κρίσης του κορονοϊού να προσπαθούν να καταστήσουν μη λειτουργικό το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: