Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Λύνεται το μυστήριο με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού: Τα δύο πρόσωπα-κλειδιά καταθέτουν για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας
Λύνεται το μυστήριο με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού: Τα δύο πρόσωπα-κλειδιά καταθέτουν για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Λύνεται το μυστήριο με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού: Τα δύο πρόσωπα-κλειδιά καταθέτουν για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας


Το άψυχο σώμα της «επικεφαλής του Καρναβαλιού» εντόπισε ο ξάδερφος της σε χαράδρα και από τότε το μυστήριο ερευνάται συνεχώς.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε χαράδρα

Άμεσα ενημερώθηκαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική προκειμένου να γίνει η ανάσυρση του πτώματος.

Κατά την ανάσυρσή της από την Πυροσβεστική, διαπιστώθηκε ότι είχε καρφωμένο μαχαίρι -αγροτικής χρήσης- στο στήθος της. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος από τα πρώτα ευρήματα «βλέπει» πιθανή αυτοκτονία.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εκτιμά ότι η γυναίκα προσπάθησε αρχικά, για άγνωστο λόγο, να χαράξει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός της είπε στους αστυνομικούς πως η 28χρονη χρησιμοποιούσε τέτοιου είδους μαχαίρι για αγροτικές εργασίες.

«Ενώ ξεκίνησε να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε και την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι», ανέφερε από την πλευρά του συντετριμμένος στο MEGA και την εκπομπή Live News o πατέρας της.

Η θεία του θύματος δήλωσε:

«Ξεκίνησε για να πάει στο ποδόσφαιρο που είχε το χωριό εδώ. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Από εκεί δεν εμφανιζόταν μέχρι και που νύχτωσε.

Την έψαχναν όλη τη νύχτα και το πρωί που χάραξε κατά τις 06.30, ένας ξάδελφός της μαζί με τον αδελφό της είδαν το μηχανάκι της. Είχε μηχανή αυτή. Είδαν κάτω στον γκρεμό πεσμένη.

Είναι σαν γκρεμός. Την βρήκαν εκεί. Ακαριαίο θάνατο πρέπει να είχε. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Και είδα τον πατέρα της το πρωί. Με τη μηχανή έφυγε κάτω στον γκρεμό.

Ο πατέρας της κατέβηκε κάτω. Και την είδε πεσμένη κάτω, το κεφάλι χτυπημένο. Και το μηχανάκι 4 – 5 μέτρα πιο μακριά.

Ήταν ένα κορίτσι το οποίο είχε αγροτική δουλειά με τρακτέρ στα χωράφια. Δεν είχε προβλήματα. Θα έκανε καρναβάλι στο χωριό την Κυριακή και πήγαινε συνέχεια εκεί και βοηθούσε. Τι έγινε τώρα, κανένας δεν γνωρίζει».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: