Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μαρία Μπακοδήμου: Η απάντησή της στις αντιδράσεις των τηλεθεατών για την θεματολογία της εκπομπής

Μαρία Μπακοδήμου: Η απάντησή της στις αντιδράσεις των τηλεθεατών για την θεματολογία της εκπομπήςΗ παρουσιάστρια είχε μηνύματα από ανθρώπους που ζητούσαν να δουν κάτι που δεν θα τους στεναχωρεί

Στις αντιδράσεις που είχε από τους τηλεθεατές για την αλλαγή θεματολογίας και την προβολή στην εκπομπή «Γεια σου» θεμάτων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είχα πάρα πολλά μηνύματα σήμερα, από ανθρώπους που έλεγαν ότι “θα θέλαμε να δούμε και κάτι άλλο, όλοι μιλάτε γι’ αυτό, το ακούμε κι εμείς και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά παρουσιάστε και κάτι άλλο, να πάει το μυαλό μας αλλού”. Θα το κάνουμε, θα έχουμε και άλλη θεματολογία σήμερα, πραγματικά να ακούσουμε και το δικό σας αίτημα, για όλους μας», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε στη συνέχεια: «Αλλά επειδή υπάρχουν μερικά στοιχεία ακόμη, γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια οι ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν και είναι πολύ συγκινητικό. Βλέπεις ανθρώπους που είχαν μπροστά τους ζωή, ένα σχέδιο… Και όλο αυτό μας κάνει να εκτιμάμε αυτό που έχουμε, τη ζωή τη δική μας και των δικών μας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: