Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μαρίνος Αχτύπης:”Τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- στους προσωπικούς τους λογαριασμούς – αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες”

Μαρίνος Αχτύπης:”Τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- στους προσωπικούς τους λογαριασμούς – αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες”

”Τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- στους προσωπικούς τους λογαριασμούς – αναληθείς και ανακριβείς πληροφορίες.
Όλοι όσοι έμαθαν «μαθηματικά» στο προηγούμενο αμαρτωλό δημοτικό σύστημα, όλοι εκείνοι που ευθύνονται για την οπισθοδρόμηση της πόλης τα τελευταία χρόνια, έχουν το θράσος να μιλούν για «το τίμιο και το ηθικό» με σχόλια σχετικά με την ασφάλεια και την φύλαξη της πόλης μας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, σας ενημερώνουμε πως η δημοτική αρχή του Πύργου προσπαθεί και καταφέρνει με υπεράνθρωπες προσπάθειες να παρέχει τις υπηρεσίες της δημοτικής αστυνομίας, 365 μέρες το χρόνο, 24ώρες το εικοσιτετράωρο. Μόλις με επτά άτομα από τους δεκαεννέα δημοτικούς αστυνόμους, που υπήρχαν στις παλαιότερες δημοτικές αρχές.

Προς την στελέχωση της δημοτικής αστυνομίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Αχτύπης, και με εισήγηση του, στο δημοτικό συμβούλιο – ως μέσο πίεσης – εξέφρασε το αίτημα στην κεντρική κυβέρνηση, της στελέχωσης της δύναμης της δημοτικής αστυνομίας με δώδεκα επιπλέον δημοτικούς αστυνομικούς.
Για την ολοκληρωμένη προστασία των δημοτών και την αποτροπή παραβατικών δράσεων (ειδικές συνθήκες Covid 19 κλπ), πριν από λίγες μέρες υπογράφει σύμβαση με εταιρία security για την ολοκληρωμένη προστασία της πόλης.

Συγκεκριμένα, έξι άτομα περιπολούν και ελέγχουν σταθερές θέσεις φύλαξης – με Patrol της εταιρίας – όπως το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο (μόνιμη φύλαξη), το Πολύκεντρο (μόνιμη φύλαξη) και δεκαέξι σημεία δημοτικού ενδιαφέροντος (πλατεία Μεταξά, Δεξαμενή, Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, Πάρκο Σ.Π,Κ. αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας, Κλειστό Κούβελου, Δημοτικό Στάδιο Πύργου κ.α.) Οι αμοιβές των υπαλλήλων της εταιρίας είναι απόλυτα νόμιμες και σύμφωνες με το ελληνικό δίκαιο. Όπως και άλλες συμβάσεις της ΑΑΔΕ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: