Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μάριον Μιχελιδάκη: Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση από την ΕΡΤ
Μάριον Μιχελιδάκη: Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση από την ΕΡΤ

Μάριον Μιχελιδάκη: Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση από την ΕΡΤ«Δεν φανταζόμουν ότι θα με καλούσαν και θα μου έλεγαν ότι είμαι πολύ καλή, άλλα δεν ξέρουν τι να με κάνουν»

Για το τέλος της στην ΕΡΤ μίλησε στο «Mega Καλημέρα» η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος είπε ότι στην ουσία εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί, περιγράφοντας όσα έγιναν. «Κάθε αρχή έχει τις δυσκολίες, άλλα και τον ενθουσιασμό να το παλέψεις. Με κάποιους ανθρώπους στην ΕΡΤ είχαμε αγαπηθεί. Έναν χρόνο πριν φύγω, έλεγα πως δεν είχα λόγο να φύγω, ένιωθα ότι είναι το σπίτι μου. Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση από την ΕΡΤ. Τα λέω με θλίψη και παράπονο. Δεν φανταζόμουν ότι θα με καλούσαν στην ΕΡΤ και θα μου έλεγαν ότι είμαι πολύ καλή, άλλα δεν ξέρουν τι να με κάνουν», είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Από την ΕΡΤ, μού διέψευδαν ότι έκαναν άλλοι δοκιμαστικά όσο έκανα διακοπές και ενώ ήξερα ότι συνεχίζω, κόσμια αυτό το λέω εμπαιγμό. Τα διάβαζα, μου έλεγαν “δεν ισχύουν”. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια στην ΕΡΤ. Όταν συζήτησα με την ΕΡΤ ότι έχω πρόταση, άκουσα ότι θα σκίσω εκεί που θα πάω. Πληγωνόμουν συνέχεια στην ΕΡΤ, ήταν ο τρόπος… Παίρνω αποφάσεις στη ζωή μου, υπάρχουν άλλοι που κάθονται και υπομένουν. Στα επαγγελματικά δεν μπορούσα να δεχτώ ότι μου έδειχναν τη θέση στο ψυγείο ή στο ράφι κι εγώ θα πήγαινα προς τα εκεί. Εννοείται ότι έχω καλές επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, Βασίλη Νομικό και τώρα συζητάμε τα επαγγελματικά μας», συμπλήρωσε.

«Είμαι μάνα του “ζακέτα να πάρεις”»

Μεταξύ άλλων, η Μάριον Μιχελιδάκη τοποθετήθηκε για την οικογένειά της. «Κι εγώ ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά ήμασταν οικογένεια. Όταν χωρίζαμε με τον Βασίλη Νομικό, επειδή εκείνες τις ώρες υπάρχει πίκρα και θλίψη, του είπα ότι δεν θέλω να ανεβάσουμε τόνο φωνής», είπε σχετικά.

Τι τύπο μητέρας χαρακτηρίζει τον εαυτό της η Μάριον Μιχελιδάκη;

«Είμαι μάνα του “ζακέτα να πάρεις” και του “μην κυκλοφορείς ξυπόλητη, γιατί θα κρυώσεις”», αποκάλυψε και συνέχισε μιλώντας για τους γονείς της και το τραύμα που της άφησε ο θάνατός τους.

«Δεν πρόλαβα να δω τους γονείς μου να μεγαλώνουν, ήταν πολύ ξαφνικό. Δεν περίμενα ότι θα τους χάσω μέσα σε 7 μήνες και τους δύο. Έχουν φύγει εδώ και 5 χρόνια οι γονείς μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν να τους μιλάω κάθε μέρα», υπογράμμισε.

Τέλος, για τον πρώην σύζυγό της σημείωσε πως, «θα ήθελα ο Βασίλης Νομικός να είναι καλά στην προσωπική του ζωή και να έχει η όποια γυναικά του καλή σχέση με την κόρη μου. Όταν ήμουν πολύ μικρή ζήλευα, ήμουν σε μεγάλη σχέση, που ο άλλος με ζήλευε πάρα πολύ», τόνισε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: