Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μάρκος Λέζες | Δες Πως Είναι Σήμερα Ο Αγαπημένος Κωμικός Ηθοποιός – Οι Άγνωστες «Μάχες» Του
Μάρκος Λέζες | Δες Πως Είναι Σήμερα Ο Αγαπημένος Κωμικός Ηθοποιός - Οι Άγνωστες «Μάχες» Του - Fanpage

Μάρκος Λέζες | Δες Πως Είναι Σήμερα Ο Αγαπημένος Κωμικός Ηθοποιός – Οι Άγνωστες «Μάχες» Του


Μάρκος Λέζες: Το Άγιο Όρος, Η Ζωή Του Και Η Αποκάλυψη Για Την Υιοθεσία Του Στα 16 Του

Μάρκος Λέζες: Ο Μάρκος Λέζες βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μας συγκλόνισε όλους με την άγνωστη ιστορία για την ζωή του. Στα 16 του έμαθε πως ήταν υιοθετημένος.

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα κι είναι από κάτω κόκκινο; Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε. Με έδωσαν στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό και της είπε θα τον κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα», είπε αρχικά ο Μάρκος Λεζές.

«Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι για να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν».

Ο Μάρκος Λεζές αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω, τα παράτησε όλα και πήγε στο Άγιο Όρος.

«Έφυγα, έμεινα με έναν γέροντα το 1984, αφού είχα γυρίσει από την Αμερική από την περιοδεία με τον Χατζηχρήστο. Με την περιοδεία είχα συνδυάσει σε αγώνες καράτε. Τι γίνεται τώρα; Το 1984, στα ντουζένια μου, άρχισαν να μη με θέλουν και να μην έχω δουλειά. Με έπιασε μία απογοήτευση, μία κατάθλιψη, φόρτωσα το δισάκι μου στον ώμο -αυτά όλα τα γράφω σε βιβλίο γιατί είναι αληθινή ιστορία- και πήγα στο Άγιο Όρος. Έκατσα εκεί αρκετό καιρό, γύρω στον έναν μήνα» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Λεζές.

Αφήστε το σχόλιο σας:

Fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: