Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Με 5 ολοκαίνουργια New Holland T5.90DC 4WD CAB η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την PJ Condellis SA – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Με 5 ολοκαίνουργια New Holland T5.90DC 4WD CAB η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την PJ Condellis SA

Με 5 ολοκαίνουργια New Holland T5.90DC 4WD CAB η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την PJ Condellis SA – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας P.J. Condellis S.A. κος Χαράλαμπος Μαυρίδης μαζί με τον αρμόδιο επιθεωρητή πωλήσεων Γιώργο Φάκα, παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη κύριο Παναγιώτη Νίκα πέντε καινούργια υπερσύγχρονα τρακτέρ New Holland T5.90DC 4WD CAB νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εξοπλισμένα με πέντε ειδικούς καταστροφείς GL1, τα οποία θα συμβάλουν στον καθαρισμό του οδικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων και θα συνδράμουν και στην Πολιτική Προστασία.

Η παράδοση έγινε στις εγκαταστάσεις της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών, υπηρεσιακών παραγόντων και άλλων.

Τα T5 διαθέτουν έναν νέο και βελτιωμένο τετρακύλινδρο κινητήρα με αυξημένο κυβισμό 3,6 λίτρων που αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ και ροπή. Επιπλέον, η μέγιστη ροπή επιτυγχάνεται σε χαμηλότερες στροφές (1300 σ.α.λ.), βελτιώνοντας την στιγμαία απόκριση του κινητήρα.

Η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Stage V διασφαλίζεται από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύση Compact HI-eSCR2 που αναπτύχθηκε από την FPT Industrial. Αυτό το σύστημα ενσωματώνει έναν καταλύτη οξείδωσης πετρελαίου (DOC), ένα σύστημα φιλτραρίσματος σωματιδίων και μια επιλεκτική μέθοδο καταλύτη (SCR) σε μία μονάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα σειρά T5 Utility προσφέρει τη μεγαλύτερη αύξηση της απόδοσης, με 5 ίππους περισσότερους και +10% ροπής με μέγιστη ροπή που επιτυγχάνεται σε χαμηλότερες στροφές. Προσφέρει βελτιωμένη άνεση στον χειριστή με την ευρύχωρη καμπίνα VisionViewTM, αφού η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια και το λεπτό πλαίσιο της κολόνας εξασφαλίζουν καλή ορατότητα.

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: