ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ κ ΕΝΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ κ ΕΝΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ κ ΕΝΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΜΙΑΧΑΛΚΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

«Φωνάζει ο κλέφτης, να φύγει ο νοικοκύρης», λέει μια πολύ γνωστή Ελληνική παροιμία.

Ο γνωστός σε όλους μας αιρετός , ο οποίος αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι είναι πολιτικά ανεπαρκής και ανίκανος για να διαχειριστεί θέματα του Δήμου, χαρακτήρισε την αντιπολίτευση (μόνο αυτή η οποία δεν γίνεται ΕΜΙΣΘΗ για να φιμωθεί -τα προεκλογικά βίντεο και κουβέντες δείχνουν άλλωστε την εκτίμηση του ενός στον άλλον, την αντιπολίτευση που δεν κρατάει ΤΣΙΛΙΕΣ για να λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , την αντιπολίτευση που δεν «ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ» για να συνεργασθεί, την αντιπολίτευση που δεν παίρνει δουλειές για να σιωπά και δεν έχει τιμή(σε ευρώ) αλλά ΤΙΜΗ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ για το χρήμα των δημοτών μας, για γέλια και για κλάματα.

Προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος μετά τα όσα τραγικά ξεστόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο (του οποίου συμβουλίου, έχουμε ζητήσει τα πρακτικά-αν και πρός ενημέρωση σας και για να σας προφυλάξουμε το δημοτικό συμβούλιο είναι καταγεγραμμένο για προσωπική μας χρήση και αντιπαραβολή των επίσημων πρακτικών), όταν έγραφε την συγκεκριμένη ανάρτηση, σίγουρα κοίταζε τον εαυτό του στον καθρέφτη. Αλλιώς δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε…

Θα έχει ενδιαφέρον όταν θα πάρουμε τα πρακτικά, να μάθει ο κόσμος για το επίπεδο των διοικούντων και πόσο πολιτικά επικίνδυνοι είναι ορισμένοι για τον τόπο μας.

Σας προτρέπουμε δε να συνεννοηθείτε με τον Δήμαρχο, ώστε να λέτε τα ίδια και να μην εκτίθεστε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ορισμένοι εκ των αιρετών που διοικούν, έχουν αποδειχτεί πολύ λίγοι  τόσο σε σχέση με θέματα διοίκησης όσο και πραγμάτωσης έργων και ίσως δεν θα έπρεπε να περνούν ούτε έξω από το δημαρχείο, πόσο μάλλον να καταλαμβάνουν θέση Αντιδημάρχου ή διοίκησης και διαχειριστών του δημόσιου χρήματος, κρυβόμενοι πίσω από εταιρίες συγγενών ή εκμεταλλευόμενοι τον διορισμό τους σε θέσεις συμβουλατόρων (όλα αυτά θα το δείτε με αριθμούς και ονόματα στην ώρα τους και φυσικά θα μάθετε ποιοι το καλύπτουν αντί να σας ενημερώνουν όπως προβλέπει η ιδιότητα της εργασίας τους).

Τέλος θα δούμε στο άμεσο χρονικό διάστημα ποιοί πραγματικά είναι για γέλια και για κλάματα. Προς το παρόν γελάμε για να μην κλάψουμε με τα λεφτά του κοσμάκη που πάνε αλόγιστα σε τσέπες λίγων και «αρεστών» (έμμισθων-άμισθων-συγγενών-υποψηφίων, συμπολίτευσης και δήθεν αντιπολίτευσης).

Υ.Γ: Η αλήθεια είναι επίσης, ότι περιμέναμε ορισμένοι από εσάς να είστε πιο συντηρητικοί και έξυπνοι. Να ψάχνετε καλύτερα τα θέματα που σας βάζουν να ψηφίζετε θετικά (πρός όφελος άλλων) και που νομικά  πιθανόν να σας οδηγήσουν στην δικαιοσύνη στο μέλλον. Ειδικά δε, έπρεπε να «πονηρευτείτε»  όταν ο αρμόδιος αιρετός έλειπε (για να μην ψηφίσει;) για τον λόγο αυτό. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πλέον. Να είσαστε πιο ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ στην διαχείριση της ψήφου σας..ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΙΝΕ που λέει ο λαός…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ….

Υ.Γ.2. Εάν νομίζετε και νιώθετε ισχυροί, επειδή έχετε όλο τον έντυπο τύπο δικό σας, το μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρονικού τύπου και ατέλειωτους έμμισθους να ποστάρουν (και εν ώρα εργασίας) υπέρ σας (όλα αυτά τα πληρώνουν οι δημότες από τα ταμεία του Δήμου που αδειάζουν δραματικά, όπως θα δείξουμε στους πολίτες την ώρα του απολογισμού με αριθμούς), είστε γελασμένοι. Προφανώς δεν διαβάζετε πολιτική ιστορία ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ στο τέλος. Προφανώς μείνατε στο κεφάλαιο του ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗ….Όταν σπάσει το καλάμι η πτώση θα κάνει θόρυβο (σαν την ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΠΟΤΟΚΙ).

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: