Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με δυναμική παρουσία η ΑΟΛΑΠ στην Λαμία

Με δυναμική παρουσία η ΑΟΛΑΠ στην Λαμία

Την Κυριακή που μας έρχεται 16/6, η ΑΛΑ Λαμίας διοργανώνει τον 3ο Γύρο του 55ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το 36ο Autovision Ράλλυ Φθιώτιδος. 
31 πολύ καλές συμμετοχές θα δώσουν τις μάχες τους στα χώματα της Ρούμελης.

Η ΑΟΛΑΠ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει με τους Πρωταθλητές του 2018, Γιάννη Μπαντούνα και Κώστα Σούκουλη από την ΑΛΑ Κορινθίας, με το Mitsubishi Lancer EVO VI. Οι μάχες αναμένονται πολύ δυνατές καθώς η υπόθεση τίτλος παραμένει ανοιχτή και παίζεται στο νήμα με τους εξαιρετικούς Γιώργο Κεχαγιά-Μάριο Τσαούσογλου με το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5.

Ο Γιάννης Μπαντούνας δήλωσε τα εξής,
«Ο αγώνας είναι πολύ όμορφος από πλευράς ειδικών διαδρομών. Είναι γνωστές σε εμάς από την περσινή μας επίσκεψη και βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αυτό θα μας βοηθήσει να κινηθούμε ταχύτητα. Οι συμμετοχές είναι πολύ καλές και αναμένουμε συναγωνισμό και ωραίες μάχες. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι καιρικές συνθήκες διότι όπως φαίνεται περιμένουμε καύσωνα και η σωστή προετοιμασία είναι απαραίτητη. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα».

Ο Στέλιος Λαϊνόπουλος με το γνωστό Subaru Impreza, επιστράτευσε τον Τάσο Παπαδόπουλο για την περίσταση, με τον οποίο και κατέκτησαν το 2018 το Κύπελλο Χώματος. Σίγουρα στο μυαλό του είναι μια θέση στο βάθρο και η διατήρηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. 
Ο ίδιος δήλωσε,
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια στο Φθιώτιδος. Δεν έχουμε γνώση των Ειδικών εκτός ίσως από το κομμάτι της Γραμμένης όπως λεγόταν παλιά. Η πρώτη επαφή μας με τις Ειδικές θα γίνει τη Παρασκευή οπότε δεν γνωρίζω ακόμα τι προοπτικές και απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε για τον αγώνα.»

Επιστροφή μετά την απουσία ενός χρόνου για τον Κωνσταντίνο Τζέμο με το Mitsubishi EVO VIII. Συνοδηγός του ο πολύπειρος Ηλίας Παναγιωτούνης της ΑΛΑ. Πέρσι είχε δείξει άλματα βελτίωσης και δε θα μας κάνει εντύπωση ένα δυναμικό πλασάρισμα. 
«Ελπίζουμε μετά την ενός χρόνου αποχής μας από τους αγώνες να έχουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα. Οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να λάβουμε μέρος σε περισσότερους αγώνες εμείς όμως έχουμε έρθει με σκοπό να διασκεδάσουμε και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα».

Άλλο ένα δυναμικό δίδυμο της ΑΟΛΑΠ, οι Δημήτρης Τσαπέκης-Νίκος Πετρόπουλος με Subaru Impreza WRX STi, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια δυνατή εμφάνιση. Σίγουρα η εμπειρία του Νίκου Πετρόπουλου θα παίξει το ρόλο της. 
«Με μεγάλη μου χαρά θα παραβρεθώ στο 60ο Ράλλυ Φθιώτιδος, για να αγωνιστώ στις γνωστές Ακροπολικές Διαδρομές της περιοχής. Έρχομαι για να αποκτήσω την εμπειρία των διαδρομών και με στόχο την διασκέδαση. Ο συνοδηγός μου θα είναι ο Πετρόπουλος Νίκος και είναι μεγάλη χαρά και τιμή και τον ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του. Καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα και εύχομαι στην Λέσχη έναν επιτυχημένο αγώνα».

Στην F2 μας εκπροσωπούν οι Παναγιώτης και Στέλιος Κόκκινος, με Toyota Starlet KP61, που σίγουρα αποσκοπούν σε μια καλή εμφάνιση και στην C5. 
«Εμείς είμαστε μία καινούργια ομάδα και γενικά στα πρώτα βήματα σε όσα έχουν να κάνουν με τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα πατήματα μας στο χώμα και γενικά να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Να ευχηθώ καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα.»

Μέλη του Δ.Σ. θα είναι παρόντες για να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών μας με τον πρόεδρο Μιχάλη Αποστολόπουλο σε πρώτο ρόλο. 
Ευχόμαστε καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα και καλή επιτυχία στους αθλητές μας. 
Για όλες τις πληροφορίες του αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε το site της ΑΛΑ Λαμίας και συγκεκριμένα το https://www.alal.gr/36o-rally-fthiotidos-2019/

Photo credits: Photo Rally Press – Automotopatras.gr – Κώστας “kanagnost” Αναγνωστόπουλος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: