ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με επιτυχία η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών

Με επιτυχία η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών

42 προπονητές από την Ηλεία παρακολούθησαν τη Σχολή

Την προηγούμενη Τρίτη ολοκληρώθηκε η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών, η οποία έλαβε χώρα στο AMALIAS HOTEL στην Κουρούτα την οποία παρακολούθησαν 42 προπονητές από την Ηλεία.
Τη σχολή παρακολούθησαν 47 άτομα. 42 από τον Ν. Ηλείας, 2 από τον νομό Ζακύνθου (εγγεγραμμένοι κι αυτοί στο ΣΠΠ Ηλείας καθότι η Ζάκυνθος δεν διαθέτει Σύνδεσμο Προπονητών) και 3 από το νομό Αχαΐας. Εκπαιδευτές ήταν οι κ. Μητροτάσιος Μιχαήλ, ο οποίος εκτός από εκπαιδευτής των σχολών ΕΠΟ είναι καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στο πανεπιστήμιο Αθηνών και διδάκτωρ της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Αθλητισμού της Κολωνίας και Βονόρτας Ιωάννης, γνώριμος σε πολλούς από την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.
Η διάρκεια της σχολής ήταν 20 ώρες. Την πρώτη ημέρα έγιναν οι εισηγήσεις από τους εκπαιδευτές και την δεύτερη ημέρα οι προπονητές ανά ομάδες (των 9 ατόμων η καθεμία) βάσει αυτών που διδάχθηκαν, έπρεπε να κάνουν εργασίες και ο επικεφαλής της κάθε ομάδας μαζί με έναν από την ομάδα τους που θα επέλεγαν ως βοηθό, παρουσίαζαν την εργασία τους.  Γενικά, οι προπονητές εκφράσθηκαν με πολύ θετικά σχόλια  για το επίπεδο της σχολής καθώς και των εκπαιδευτών αυτής και παρά το βαρύ κόστος (80 ευρώ για την παρακολούθηση της σχολής και 200 ευρώ για την έκδοση της ταυτότητας τριετίας), απεχώρησαν αρκετά ικανοποιημένοι μετά το πέρας αυτής.
Την πρώτη ημέρα της σχολής βρισκόταν στην αίθουσα και ο πρόεδρος του ανώτατου διασυλλογικού οργάνου των προπονητών, της ΠΕΠΠ, ο κος Λογαράς Ηλίας, ο οποίος απέτεινε χαιρετισμό  δια την έναρξη αυτής. Είχε προηγηθεί χαιρετισμός του πρόεδρου του ΣΠΠ Ηλείας κ. Μιχαλόπουλου Δημήτριου. Αργότερα μετά το διάλειμμα και προ του απογευματινού μαθήματος ενεφανίσθη κι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κ. Άρης Κουλούρης ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του, απέτεινε χαιρετισμό.
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: