Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 11η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “”ΑΠΟΛΛΩΝ””

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 11η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “”ΑΠΟΛΛΩΝ””

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 11η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “”ΑΠΟΛΛΩΝ””
Διοργανώθηκε από την Μικτή Χορωδία Πύργου και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πύργου (ΔΗΚΕΠ)

Στο δημοτικό θέατρο “”Απόλλων”” του Πύργου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία προχθές Κυριακή 9 Ιουνίου, η 11η Χορωδιακή Συνάντηση Πύργου, με τη συμμετοχή της Μ.Χ.Π. και της τετράγωνης Χορωδίας Γαργαλιάνων “”Πολύμνια””.
Ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο και ακούστηκαν οκτώ υπέροχα τραγούδια, από το καθένα χορωδιακό σύνολο, που καταξιώθηκαν στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχουν δια χρονική αξία…
Στο κλείσιμο της βραδιάς η Πρόεδρος της Μ.Χ.Π. κα Ιωάννα Τζοανοπούλου ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της Χορωδίας Γαργαλιάνων για τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης και τους παριστάμενους Δημάρχους Γαβρίλη Λιατσή νυν και Τάκη Αντωνακόπουλο νεοεκλεγμένο, από τον οποίο ζήτησε να συνεχιστεί η στήριξη στη Μ.Χ.Π.
Τέλος η κα Τζοανοπούλου είπε ότι η Μ.Χ.Π. έχει διοργανώσει τα τρία τελευταία χρόνια 3 Χορωδιακά Φεστιβάλ στην Αρχαία Ολυμπία, με συμμετοχή 34 χορωδιών και αυτή τη χρονιά θα διοργανώσει το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, για τις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019. Για τον Σεπτέμβριο επίσης προγραμματίζεται εξ αναβολής η μετάβαση της Μ.Χ.Π. σε πόλη της Ιταλίας, σε ανταπόδοση φιλοξενίας.
Για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, κατέληξε η Πρόεδρος, η Μ.Χ.Π. θα πάρει μέρος τραγουδώντας σε διάφορα σημεία του Πύργου.

(ΡΕΠΟΡΤΆΖ, Φωτό και Βιντεοκάλυψη από τον ΑΝΚ)

ANK
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: