Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Με νέο look η Σμαράγδα Καρύδη – «Οι ηθοποιοί είναι περίπλοκες περιπτώσεις», παραδέχεται
Με νέο look η Σμαράγδα Καρύδη – «Οι ηθοποιοί είναι περίπλοκες περιπτώσεις», παραδέχεται

Με νέο look η Σμαράγδα Καρύδη – «Οι ηθοποιοί είναι περίπλοκες περιπτώσεις», παραδέχεταιΤι είπε για το περιστατικό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Με νέο look και κόκκινο μαλλί εμφανίστηκε η Σμάραγδα Καρύδη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός μίλησε για πολλά και περαδέχθηκε ότι όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι… ειδικές περιπτώσεις. Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος θύμισε στην ηθοποιό ένα περιστατικό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Παρα Πέντε, εκείνη ανέφερε αρχικά: «Εντάξει, δεν μπορούμε να το πούμε στον αέρα».

Ωστόσο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε: «Είναι ο cameraman κουμπάρος μιας ηθοποιού και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λέει πράγματα ακατανόμαστα και όταν το παίρνει χαμπάρι λέει την ατάκα…».

«Ε μα όμως είναι καταπληκτική, είναι υπέροχη», συνέχισε η Σμαράγδα Καρύδη και πρόσθεσε: «Της έκανα νόημα γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι».

«Όταν είσαι σε έναν χώρο τέτοιο, γίνονται πράγματα, γιατί οι ηθοποιοί είναι περίπλοκες περιπτώσεις», σημείωσε η ηθοποιός.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: