Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με στεναχωρεί που κλείνει ένας κύκλος – News.gr
Με στεναχωρεί που κλείνει ένας κύκλος – News.gr

Με στεναχωρεί που κλείνει ένας κύκλος – News.gr«Πονάς όταν φεύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή σου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό»

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και την Μαρία Ζαφείρη μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό του.

«Δεν έχω ξανακάνει μονόλογο, έχω να βρεθώ έτσι μόνος μου στη σκηνή από τις εισαγωγικές εξετάσεις στη δραματική σχολή. Το έργο πραγματεύεται την τύχη, το πεπρωμένο, την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Και πώς μπορεί η τύχη να σε οδηγήσει κάπου που φαινομενικά μπορεί να είναι ένα όνειρο ζωής να φτάσεις εκεί. Αλλά τελικά η δική σου αξιοπρέπεια που σε οδηγεί σε σχέση με αυτό. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη τύχη είναι η υγεία», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Σε ερώτηση για τον πρόσφατο χωρισμό του, δεν θέλησε να πει και πολλά: «Το θέατρο είναι σίγουρα εργασιοθεραπεία. Η εργασία γενικώς είναι σε αυτό το κομμάτι, σε οτιδήποτε θέλεις να ξεδώσεις, να ξεσπάσεις, να ξεφύγεις, είναι το καλύτερο πράγμα, με βοηθάει. Προφανώς και με στεναχωρεί που κλείνει ένας κύκλος. Πονάς όταν φεύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή σου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: